Uitvoeren wanneer ik wil dat Four True Fitness Blog-lezers rapporteren

Perfecte ochtend

Nicole Mocigemba (36) en Jens Kulenkamp (32)

"Tijdens de training bij Triathlon triatlonclub Triabolos in Hamburg kwamen we erachter dat we buren zijn. Sindsdien lopen we twee keer per week samen - om 6 uur in de ochtend. We staan ​​kort daarvoor op en glippen direct in de loopkleding die al naast het bed staat. Meestal lopen we ongeveer een uur. Hierdoor blijft er voldoende tijd over voor douches en ontbijt. En om 9 uur zitten we in een ontspannen sfeer en fris in onze kantoren "- Nicole als chemicus in Beiersdorf, Jens als een ingenieur bij Airbus.

Schop in de lunchpauze

Julia Hornung (22)

"Ik begon ongeveer zes jaar geleden te rennen. In die tijd was het tijd om af te studeren en moest ik een sport uitzetten. In het ballet dat ik sinds mijn jeugd heb gedanst, moet ik altijd heel geconcentreerd blijven. Nu ik rechten sta, heb ik er een ritueel van gemaakt om tijdens de lunchpauze een uitgebreide ronde om te zetten. Ik geniet enorm van die 60 minuten, vooral als het tijd is om terug te gaan naar de collegezaal. Hoewel mijn medestudenten me soms gek maken - voor mij is joggen de beste stimulans. "

Fit in de na openingstijden
Stefan Krzynowek (30)

"Ik hou van deze schemertijd tussen 18.00 en 20.00 uur. Mijn kantoorwerkdag per postorder is dan achter me en ik liet me vrij ontspannen zweven op mijn 8 km lange ronde op het water. Ik heb nog nooit met grote ambitie gelopen, maar alleen voor het goede gevoel. Het is geweldig dat ik voor mijn deur kan beginnen. Omdat extra rijden ergens anders? Dat zou ik niet doen. Vijf jaar lang doe ik twee keer per week mijn werk na het werk. En ik ben zeker niet de enige die zo tikt! In de tussentijd ken ik al een verbazingwekkend aantal gezichten. "

Actief 's nachts - het beste slaapmiddel
Enoch Forester (24)

"Mensen vragen zich vaak af wanneer ik zeg dat ik 's avonds laat of' s nachts laat loop. Het heeft een heel speciale flair. Ik gedraag me bijna anti-cyclisch voor de dagelijkse routine van de meeste mensen en voel me dan altijd een beetje als een converter in een vreemde wereld. Omdat ik in het midden van de stad woon, is het nooit echt donker. Het is niet moeilijk voor mij om snel naar beneden te gaan na het hardlopen en in slaap te vallen. Integendeel: ik slaap daarna goed. Ik moet toch vroeg weg zijn als stagiair bij de bedrijfssportvereniging. "