Oktoberfest-kapsels stap voor stap naar het Oktoberfest-kapsel

Oktoberfest-haarstijlen Deel 1: Gevlochten haarkrans

Roep de Alpen. De Heidi-look.

Wie droomde er niet van om als een kind als Heidi Barfus over de weiden van de bergen te dansen en eenvoudig puur geluk te voelen? De Heidi-look nodigt je uit om te vieren op het Oktoberfest en je zorgen te vergeten. Meisjes met kort haar hoeven niet te wanhopen, haarextensies maken een vlechting mogelijk voor jou.

Gevlochten haarring Stap 1

Voordat u begint, kunt u de Pantene Pro-V Smooth & Silk Care Conditioner gebruiken om uw haar voor te bereiden. Net na het wassen met een kam in het haar. Kneed een beetje mousse in het haar en blaas droog om het meer girffiger te maken.

Trek een top over het hoofd op oorhoogte. Het haar op het voorhoofd deel je volledig in 3 gelijke strengen. Weef nu de draden voor de krans van het ene oor naar het andere tot een rustende Nederlandse vlecht. Je raakt de strengen van binnen naar buiten.

Gevlochten haarring Stap 2

Als je het andere oor hebt bereikt, neem je met elke weving een lok haar van het nog openstaande haar totdat al het haar is verwerkt. Voorzichtig kunt u de vlechting enigszins uit elkaar trekken om optisch meer volume te bereiken.

Gevlochten haarring Stap 3

Plaats vervolgens de vlecht rond de achterkant van het hoofd, bevestig het met haarspelden en sluit de krans. Als je langer haar hebt, kun je de rest van de vlecht in een knoop aan de achterkant van je hoofd rollen en vastlopen.

Wiesn Dutt

Echo zelfvertrouwen. De klassiek-geraffineerde look.

Dit kapsel is eenvoudig chic en straalt elegantie uit. Denk je dat je haar te dun of te kort is voor deze look? Wees zelfbewust en gebruik alleen clip-extensies.

Wiesn Dutt stap 1

Net als bij de haarkrans bereidt u uw haar voor op styling met Pantene Pro-V Conditioner en Mousse Remover.

Breng het haar terug naar de achtersteven en verdeel ter hoogte van het oor iets zijwaarts van 3 gelijke strengen. Vlecht nu van buiten naar binnen en neem altijd elk nieuw haar van buiten mee. Dus je krijgt een Franse vlecht.

Wiesn Dutt stap 2

Wanneer je de top bereikt, sla je de vlecht over de rug van je hand en rol je hem op tot een knot. Fix met haarspelden.

Wiesn Dutt

Voilà!

Flecht Kombi

Expressief en koninklijk. De sissi-look.

Keizerin Sissi was een indrukwekkende vrouw. Niet alleen was haar slanke lijn uitzonderlijk, haar typische kapsel werd ook herinnerd door de wereld. Op het Oktoberfest kun je jezelf koninklijk voelen met het Sissi-Look Oktoberfest. Voor meer volheid of lengte, neem haarclips op in het kapsel.

Flecht Kombi Stap 1

Maak net als bij de Wiesn Dutt je haar in styling met Pantene Pro-V Conditioner en Mousse.

Teken een diepe piek op het niveau van de tempel. Aan de kant met het gespleten haar neem je drie gelijke strengen aan de voorkant van het hoofd en vlecht een Franse vlecht over het hoofd. Hiermee voegt u aan elke vlecht een nieuwe haarlok toe. Zorg ervoor dat al het haar tot op de hoogte van het oor is opgewerkt.

Flecht Kombi Stap 2

Op het niveau van je oor bevestig je de vlecht met een haarband (het beste om een ​​doorzichtige, kleine haarband te gebruiken). Korstmos van hier nu een visgraat vlechting op. Verdeel het haar in twee gelijke strengen. Neem een ​​dunne draad van het linker buitenste deel en voeg het toe aan de rechterkant. Hetzelfde doe je nu met een buitenste streng aan de rechterkant. Herhaal dit afwisselend tot je het einde van het touw hebt bereikt.

Flecht Kombi Stap 3

Sluit je vlecht met een dunne haarband. Trek ten slotte voorzichtig aan de fishbones om het patroon op te laten vallen.

Oktoberfest-kapsels Deel 2: diepe vlechtknopen

Schattig. De Zenzi-look.

Je kunt de mooie meid van de Alm zijn met dit kapsel. Kort haar, lang haar, dik haar, dun haar - elke vrouw kan voor de Zenzi-look kiezen. Het haarknotje aan de achterkant van het hoofd kan worden vervangen of vergroot met een haarstuk in kort en dun haar.

diepe vlechtknoop

Breng vóór het stylen Slick Works-haargel van Paul Mitchell in het haar. Dit haar wordt grippier en het kapsel krijgt vast.

Stap 1: Trek een middenscheiding over het hele hoofd en vlecht een Franse vlecht terug naar oorhoogte aan de linker- en rechterkant. Hiervoor neem je met elk vlechtwerk volgens het haar van boven of onder.

Stap 2: Blijf nu de vlechten vlechten en repareer met een doorzichtig haar.

diepe vlechtknoop

Stap 3: Rol de gevlochten vlechten aan de achterkant van het hoofd op in een slak en fixeer met haarspelden. Voor een vrolijke en kleurrijke Oktoberfest-look, neem bloemen op in de vlechtknopen aan de achterkant van het hoofd. Het meest geschikt zijn kunstbloemen die aan haarspelden zijn bevestigd.

Los vlechtwerk

Haunted en speels. De sprookjesachtige uitstraling.

De Assepoester de Wiesn wil jij met dit sprookjesachtige kapsel. Met korte hairextensions kan zelfs kort haar snel veranderen in een Rapunzel manen.

Los vlechtwerk

Voor de styling Slick Works, breng haargel door Paul Mitchell in het haar. Voor meer grip en vasthouden.

Stap 1: Vergelijkbaar met de haarkrans hier is een top, ongeveer een hand breed, getrokken over de vlecht. Korstmos van het ene oor naar het andere nu een Nederlandse vlecht en voeg een nieuwe streng toe met elk vlechtwerk.

Stap 2: Bevestig de krans met een doorzichtig haarband en vlecht de overgebleven vlecht tot een normale gevlochten vlecht aan de bovenkant. Trek de hele krans zacht maar krachtig losjes (zie afbeelding), zodat een golvende, volumineuze look ontstaat.

Stap 3: Leg nu de vlecht rond de achterkant van je hoofd en sluit de krans. Blijf bij haarspelden. Overgebleven haar kan worden opgerold en in de nek worden gefixeerd. Voor het flower power effect staken bloemen nog steeds zijdelings in het haar.

Franse Wiesn 'vlecht

Casual-chic en sterk. De Lara Croft-look.

Als je een sterke vrouw bent of zou willen zijn, heb je een sterk kapsel nodig. Lara Croft is zo'n vrouw en benijdde haar eeuwig lange haar. Zodra je een heldin kunt zijn op het Oktoberfest! Iedereen die korter haar heeft of zijn haar te dun vindt: haarextensies en clip-extensies helpen.

Franse Wiesn 'vlecht

Net als bij de vorige haarstijlen, breng Slick Works haargel door Paul Mitchell in het haar. Dit haar wordt grippier en het kapsel krijgt vast.

Stap 1: Borstel het haar volledig naar achteren. (als u wilt, kunt u een top op het hoofd zichtbaar laten, borstel het haar in dat geval naar achteren)

Stap 2: Begin vanaf de bovenkant van je hoofd en vlecht een klassieke Franse vlecht.

Stap 3: Bevestig het vlechtuiteinde met een haarelastiek. Dat kan worden versierd met kleurrijke bloemen. Maak de vlecht losjes los voor meer volume.