Kleine apparaten Halters Kleine apparaten Halters

Degenen die trainen op "wankele" oppervlakken zoals Airex's Balance Pad, oefenen hun motoriek, uithoudingsvermogen, coördinatie, kracht en balans effectief op (bijv. Via Sport-Tiedje, 49.90 Euro)

Old Iron: The Cult Ball Dumbbell Kettle Bell (van Bad Company, 4 tot 40kg, 17, 40 tot 114, 80 euro)

Veelzijdig: gymnastiekballen. De ABS Powerball van Togu is goedkoop en biedt met het Anti Burst-systeem veel veiligheid (bijvoorbeeld over Sport-Thieme, 30, 50 euro met een diameter van 65 cm)

Klein, gemakkelijk te gebruiken: de Theraband. Verkrijgbaar in verschillende sterktes (referentie bijv. Over het sportmeisje, 12, 95 Euro)

Wunderkugeln: De tonale ballen van Kettler zijn optimaal geschikt voor zachte spiertraining en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in Pilates-oefeningen (verkrijgbaar bij speciaalzaken op 10 februari, € 6, 95 voor de 1kg-versie, € 9, 95 voor de 2kg variant)

Zogenaamde therapiengyros verbeteren de coördinatie en versterken de spieren op een speelse manier. Het balansbord van het bedrijf Sissel is eenvoudig, goedkoop, maar zeer effectief (bijvoorbeeld over Kaphingst, 24, 90 Euro)

Modern medicijnbal: De fitnessbal van Kettler biedt verschillende gripopties en is dus flexibel in gebruik (beschikbaar vanaf 10 februari 2010 in de gespecialiseerde handel, 22, 95 euro voor de 4kg-variant)

Een must voor elke thuiswerker: de gymnastiekmat. Het is van extreem goedkoop (in matige kwaliteit) tot zondig duur. Het model Corona van Airex is aangenaam dik, huidvriendelijk - en is van topkwaliteit (referentie bijv. Sport-Thieme, 125 Euro)

Moet eerst veilig worden gemonteerd, maar zorgt dan voor een brede kruising: de opwindende stang. Het model van het bedrijf Finnlo is een van de meest stabiele en maakt verschillende greepvarianten mogelijk (referentie bijv. Via fitness verzending, 99, 95 Euro)

Buizen zijn in principe robuuste elastiekjes met handvatten. Het model Thera Tube is gemaakt van natuurlijke latex en wordt geleverd in verschillende kleuren, de verschillende treksterktes "show" (bijvoorbeeld over Kaphingst, 12.95 Euro)

Flexibele halter voor stoere jongens: 5 tot 23 kg, rubberen gewichtsplaten (van Bad Company, 81, 40 Euro)

The Ladykracher: met vinyl overtrokken, waterbestendige halters in een praktische draagtas. 2 x 0, 5 kg, 2 x 1 kg, 2 x 1, 5 kg (van Reebok, 34, 99 Euro, dekt bijvoorbeeld over de Baur verzending)

De Togu Jumper is een kruising tussen een opstap en een oefenbal of balanskussen. Veel verschillende oefeningen om de balans en musculaire coördinatie te versterken zijn mogelijk (bijv. Via Fairplay Sporthandel, 139 Euro)

In de tussentijd ook een klassieker: de buiktrainer of Ab-Shaper. Het model Ultimate Crunch van Weider kan zelfs worden opgevouwen om ruimte te besparen (bijvoorbeeld via Amazon, 41, 99 euro)

Om de polsen recht en stabiel te houden: push-ups (door Bad Company, 15, 40 Euro)