Seks en muziek Soundtrack voor het bed

10. Pussycat Dolls - Knopen

De muzikale geschiedenis van de openhartige Pussycat-poppen is nog niet zo lang, maar al legendarisch. Haar lied "Buttons" met de sexy stemmen van de zes dames, rappassages van Snoop Dogg en oosterse klanken nodigt uit tot een wulpse dans. Eindig open.

9. Chris Isaak - Wicked Game

De lange Californiër met de melancholische blauwe ogen en de diepe trieste stem biedt de perfecte achtergrond voor stille passie. Omdat als hij / zij geen geluid maakt, je tenminste Isaac kunt horen kreunen van de luidsprekers.

8. Boléro - Ravel

De Boléro van Maurice Ravel is niet alleen een muzikaal hoogtepunt van de orkestrale literatuur. Omdat Bo Derek een ritmische tijd had in "Ten - The Dream Woman", geldt de klassieker ook in bed als een echt stimulatiewonder.

7. Morcheeba - Big Calm

Esoterische geluiden voor langzame seks: volgens de titel is 'Big Calm' een heerlijk stil lied, met dromerige, bijna tedere harmonieën. De perfecte achtergrondmuziek voor twee die serieus zijn over elkaar.

5. Usher - Je laat me willen

Marvin Gaye is het grote voorbeeld van Usher en zijn R'n'B-anthem "You make me wanna" staat op geen enkele manier inferieur aan "Sexual Healing" in termen van erotiek en aantrekkingskracht. Het ritme is veeleisend, maar nog steeds niet opdringerig.

6. Marvin Gaye - seksuele genezing

Fantastisch nieuws gezongen door Motown-legende Marvin Gaye: seks is niet alleen leuk, het is ook gezond. Duidelijk maar overtuigend verzoek om samen zo snel mogelijk samen in de veren te springen.

4. Lucht - Alles wat ik nodig heb

Sneaky, but cool: Air - de naam onthult - klinkt bijzonder luchtig en is daarom perfect als achtergrond voor een speelse Schäferstündchens. Warme elektronische geluiden roepen een knuffelige sfeer op bij de plaats delict.

3. Madonna - Rechtvaardig mijn liefde

De zang van het pop-pictogram klinkt zacht en toch intens. De onthullende video veroorzaakte een schandaal in 1990: in zwart-witfoto's wisselt ze kussen en contact met mannen en vrouwen uit, geënsceneerd in de anonimiteit van een oud hotel in Parijs. Het lied inspireert nog steeds de hoofdcinema van vandaag.

2. Sade - Aan jouw zijde

Een inwoner van Nigeria, haar muziek is onopvallend en aangenaam met een vleugje ontspannen café au lait. Het licht melancholische lied wekt het verlangen naar contact.

1. Vriendenkring - met jou

... de tijd staat stil, zingend Max Herre en Joy Denalane. Onze favoriet voor intieme uren. Het bericht is eenvoudig maar duidelijk. Of je nu op vakantie bent op het strand of in de slaapkamer elke dag, dit nummer roept kippenvel op. En bovendien is het authentiek - de twee kwamen immers na hun duet in 1999 bij elkaar en begonnen een gezin.