Sportcollectie Dextro Energy Edition door ASICS

Sportshirt voor dames

Het V-hals shirt met een getailleerde snit biedt het ASICS vochtmanagementsysteem voor een hoog niveau van comfort en goed ademend vermogen.

Materiaal: 90% polyester, 10% spandex
Kleur: wit

Sportshirt voor heren

Het Loose Fit- shirt met ronde hals heeft ook ASICS Moisture Management voor een hoog niveau van comfort en ademend vermogen.

Materiaal: 100% polyester
Kleuren: grijs met schouderstukken in Spicy Orange

sporttas

De sporttas van ASICS heeft een afneembare draagriem, een dubbelzijdige ritssluiting, een speciaal vochtig compartiment en compartimenten voor sportschoenen en een waterfles.

Materiaal: 100% polyester
Kleuren: grijs / pittig oranje
Afmetingen in cm: 61 x 33 x 31 (lengte, breedte, hoogte)

Sportjas voor dames

Het sportjack van ASICS is zowel waterafstotend als winddicht . Ingenaaide reflectoren zorgen voor een veiligere training in de avond. Bovendien biedt een regendicht extra compartiment op de borst ruimte voor een MP3-speler of een mobiele telefoon.

Materiaal: 100% polyester (buitenstof en voering)
Kleur: wit

Sportjas voor heren

Het herenmodel is waterafstotend en winddicht . Ingenaaide reflectoren zorgen voor een veiligere training in de avond. Bovendien biedt een regendicht extra compartiment op de borst ruimte voor een MP3-speler of een mobiele telefoon.

Materiaal: 100% polyester (buitenstof en voering)
Kleur: lichtgrijs

sportdop

De sportcap van ASICS zorgt voor een snel transport van vocht door het functionele materiaal en is in grootte verstelbaar. Het is ook uitgerust met UV-bescherming .

Materiaal: 100% polyester
Kleur: grijs / pittig oranje