Ziektekostenverzekering Wat voor type ben jij?

De gepensioneerde

Je praat niet alleen over gezondheid, je doet er ook veel voor. Veel beweging, een bewust dieet, maar ook de legale vroege detectie zijn vanzelfsprekend voor u.
DAT TELT
Pilates, Yoga & Co. worden gesubsidieerd door de meeste fondsen. Niet vanzelfsprekend: reisvaccinaties, jaarlijkse screening op huidkanker, preventiemaatregelen (voedingsadvies, rugtraining, nordic walking, etc.) in het resort, subsidies voor de studio-bijdrage en de goedkeuring van nieuwe therapieën (modelprojecten).
GESCHIKT VOOR DEZE GEVALLEN
Barmer, Securvita BKK, Knappschaft, DAK, BKK Essanelle, TK, GEK, SBK, United BKK; BKK Essanelle, GEK, BKK Gezondheid, energie-BKK, TK zijn vooral enthousiast om te experimenteren.

De chronisch zieken

Volgens de officiële richtlijnen worden mensen als chronisch ziek beschouwd als er behoefte is aan continue medische zorg - bijvoorbeeld in het geval van diabetes, ernstige astma, hartaandoeningen of dialyse.
DAT TELT
Zogenaamde disease management-programma's (DMP) bieden alle koffers. Daarnaast wenselijk: goodwill bij het verlenen van genezing en aids; Aanbiedingen voor geïntegreerde zorg, bewaking op afstand van bloeddruk, bloedsuikerspiegel, enz .; 24-uurs hotline artsen; themabrochures, enz.
GESCHIKT VOOR DEZE GEVALLEN
BKK Essanelle, Gmünder Ersatzkasse, BKK Health, energie BKK, TK, DAK, HEK, Barmer, Salus BKK, KKH.