Kostencontrole Hoe duur is mijn sport?

Fietsen: 4, 32 Euro

Dat kost een uur in het zadel. De aankoopprijs voor een fiets schatten we met 1000 euro. Met goede zorg en onderhoud duurt dit meer dan vijf jaar - dan is het nog goedkoper. U krijgt echter pas waar voor uw geld als u in de winter op uw fiets stapt. Hiervoor bieden we ten minste één weerbestendige standaarduitrusting in onze voorbeeldberekening. Fietsen is immers zo goedkoop omdat een fietstocht langer duurt en dus de relatieve kosten van de apparatuur vermindert.

Fitness: 6, 13 Euro

Het lidmaatschap is de grootste kostenfactor in studiotraining. Maar je komt in de meeste centra, maar wordt ook veel aangeboden. volgende
Er is een uitgebreid aanbod van cursussen in de uitrusting, en tot slot kunt u ontspannen in de spa. Nogmaals, hoe meer u gebruik maakt van deze aanbiedingen, hoe goedkoper elk uur.

Hardlopen: 5, 80 Euro

Gestart met hoge verwachtingen - en de echte "verliezer". Toegegeven: het is ook veel goedkoper. Een oud T-shirt en ergens in de kast de oude joggingbroek - je bent financieel veel slanker onderweg.

Zwemmen: 5.08 euro

De tweede plaats is geen wonder: je hebt niet veel kleding nodig in het zwembad. Juist in het kantoor slaat alleen de ingang toe. De geplande 4 euro komt echter overeen met de stadsprijzen. In veel kleinere gemeenschappen is het goedkoper om in het zwembad te komen.

Sufen: 10, 92 Euro

De buitensport is een echte materiële strijd. Een plank en verschillende zeilen voor alle windsterkten zijn standaard. Niet inbegrepen zijn de kosten voor de reis - of surf je thuis op de tuinvijver?