Sex Lust Hoeveel seks is genoeg?

Anna (25) en Kristian (25)

Kristian: Natuurlijk zou ik graag willen eten, slapen en seks hebben. Maar met een langeafstandsrelatie is dat onmogelijk. Zodra we elkaar zien, halen we alles bij. Misschien maakt dit ons geslacht nog intenser, omdat het iets bijzonders blijft en de verwachting zo groot is.

Anna: Ik zou elke dag seks willen hebben. Ik ben echter niet alleen geïnteresseerd in de 'act', maar vooral in de tederheid en de nabijheid in het dagelijks leven, omdat ik een echt plezierig persoon ben. Kristian is de juiste persoon voor mij, als alleen de vervelende ruimtelijke afstand er niet was!

Steffi (39) en Joerg (45)

Steffi: Als je langer samen bent, wordt seks automatisch minder. Het dagelijks leven met werk en kinderen eet veel tijd - en ik heb dat nodig om me echt in de steek te laten. Zelfs als Jörg meer wil dan ik, zijn er geen conflicten. Soms doe ik mee voor hem. Jörg accepteert ook een stressvrij nee.

Jörg: Ik zou elke ochtend seks willen hebben, maar daar is geen tijd voor. Maar we knuffelen nog steeds even, dat is heel belangrijk voor me. Soms pruil ik als Steffi dat niet wil, maar nooit serieus. De spontaniteit is natuurlijk na meer dan zeven jaar verdwenen. Hiervoor ken en geniet ik van alle kleine spikkels op Steffi. Dat is geweldig!

Chris (24)

Ik ben me bewust single. Natuurlijk, wanneer iets zich ontwikkelt, evolueert het. Maar eigenlijk geniet ik van mijn vrijheid en onafhankelijkheid. Ik hoef mezelf voor niemand te rechtvaardigen. Natuurlijk moet ik genoegen nemen met seks, omdat ik het 's ochtends, ' s middags, 's avonds en tussendoor graag wil hebben - het is realistisch voor mij als een enkele keer per maand. Dus ik heb een one-night-stand, soms een affaire. Op dit moment vind ik het goed. En als dat verandert, ben ik weer van plan.

Hannah (26)

Sommige dagen voel ik me al alleen. Maar ik wil niet dat een vriend alleen maar iemand heeft. Het moet de juiste zijn, omdat ik geen compromissen sluit. Een alleenstaande seksist zijn is heel moeilijk - ik zou graag meer seks willen, maar ik kan en wil geen mannen drie keer per week thuisbrengen. En in zaken wordt het vroeg of laat ingewikkeld omdat de ene persoon meer emoties dan de andere investeert. Het kan zelfs een vriendschap verbreken. Wacht nu en maak er het beste van!