Dumbbells & Co De beste huishoudelijke apparaten

Flexibele halters voor stoere jongens en meisjes. Vanaf 6 euro op Amazon.

The Ladykracher: met vinyl overtrokken, waterbestendige halters in een praktische draagtas. 2 x 0, 5 kg, 2 x 1 kg, 2 x 1, 5 kg (van Reebok, 34, 99 Euro, dekt bijvoorbeeld over de Baur verzending)

Een must voor elke thuiswerker: de gymnastiekmat. Het is van extreem goedkoop (in matige kwaliteit) tot zondig duur. Het model Corona van Airex is aangenaam dik, huidvriendelijk - en is daarom van topkwaliteit (ongeveer 110 euro voor Amazon)

Veelzijdig: gymnastiekballen. De ABS Powerball van Togu is goedkoop en biedt met het Anti Burst-systeem veel beveiliging (van 19, 90 Euro op Amazon)

In de tussentijd ook een klassieker: de buiktrainer of Ab-Shaper. Het model Ultimate Crunch van Weider kan zelfs worden opgevouwen om ruimte te besparen (vanaf 39, 95 euro op Amazon)

Klein, gemakkelijk te gebruiken: de Theraband. Verkrijgbaar in verschillende sterktes, van 5 euro op Amazon.

Old Iron: De cult barbell Kettle Bell is verkrijgbaar in verschillende gewichten. Vanaf 7 euro op Amazon.

Degenen die trainen op "wankele" oppervlakken, zoals Airex's Balance Pad, oefenen hun motoriek, uithoudingsvermogen, coördinatie, kracht en balans effectief op. Vanaf 50 euro op Amazon.

Zogenaamde therapiengyros verbeteren de coördinatie en versterken de spieren op een speelse manier. Het Balance Board van Sissel is eenvoudig, goedkoop, maar zeer effectief. Vanaf 29 euro op Amazon.

Moet eerst veilig worden gemonteerd, maar zorgt dan voor een brede kruising: de opwindende stang. Het model van het bedrijf Finnlo is een van de meest stabiele en biedt verschillende greepvarianten. Vanaf 91 euro op Amazon.

Wunderkugeln: The Toning Balls van Kettler zijn optimaal geschikt voor zachte spiertraining en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt bij Pilates-oefeningen. Vanaf 10 euro op Amazon.

Buizen zijn in principe robuuste elastiekjes met handvatten. Het model Thera Tube is gemaakt van natuurlijke latex en wordt geleverd in verschillende kleuren, die verschillende treksterktes "tonen". Vanaf 10 euro op Amazon.

De Togu Jumper is een kruising tussen een opstap en een oefenbal of balanskussen. Veel verschillende oefeningen om balans en spiercoördinatie te versterken zijn mogelijk. Vanaf 92 euro op Amazon.

Zodat de polsen recht en stabiel blijven: push-ups, vanaf 10 Euro op Amazon.

Moderne medicijnbal: De fitnessbal biedt verschillende greepvarianten en kan daarom flexibel worden gebruikt. Vanaf 26 euro op Amazon.