April 23, 2021
musik-zum-essen-die-besten-cds-6-2536897

BCM-dieet: wat brengt het shake-dieet?

Onze redacteur en fotograaf Jens Wehde stond voor heel nieuwe uitdagingen en ging een week lang op het kant-en-klare dieet van BCM. Het lijden van de jonge W. is er niets tegen.

Motivatie: “De introductie was vrij eenvoudig vanwege de korte voorbereidingstijd, de soepen van BCM dan een echte uitdaging voor de smaakpapillen. Ik moest mezelf altijd dwingen om te drinken. Uiteindelijk faalde ik vanwege de smaak. Diëten worden meestal door vrouwen gemaakt – ongelofelijk, wat ze allemaal nodig hebben … ”
Ervaring rapport: Vandaag geen ontbijt – te weinig tijd. Dat is waar de snelle voorbereiding van mijn loose-food van BCM van pas komt. Op de tweede dag echter is na de laatste maatbeker de vriendelijke houding voorbij. Alleen de chocoladeshake op de derde dag is weer verzoenend. ‘S Middags kan de buitenaardse voedselvervangende pap worden vervangen door een humanoïde plantaardige schaal – kosmisch goed. Daartussen probeer ik een BCM granola-reep en zet deze na snel opzij te bijten. Avond: voelde Alcatraz solitair, kelder – een kom met voedsel wordt in de verlatenheid geduwd, broccoli van het basisvoedertype. Daarnaast een zoet water. De volgende dagen variëren van heerlijke BCM-candybars en vanilleshakes tot ondraaglijke BCM-groentesoepen en niet-heilzame bouillon. Op de avond van de zesde dag zeg ik graag: Game over!

Resultaat: uiteindelijk toch + 1, 1 kilo afvallen via het BCM-dieet. Maar ik doe liever joggingschoenen aan en ontsnap aan deze poging.

Tormenting kan mooier zijn: ik wil nooit meer last hebben van deze BCM-producten.

Het BCM-dieetprogramma

bcm-di-t-was-bringt-die-shake-di-t-2-1961412

BCM staat voor Body Cell Mass, wat simpelweg de spiermassa van het lichaam betekent, die ondanks een dieet moet worden gehandhaafd. Het principe is gebaseerd op slechts drie maaltijden per dag. Het insulineniveau kan dus volledig in de eetpauzes vallen. Twee maaltijden bestaan ​​uit standaard BCM (soepen, shakes, repen), waarvan er één door uzelf kan worden bereid. Het programma is verdeeld in drie fasen: de startfase, de gewichtsverliesfase en de stopfase. We hebben getest: het BCM-startpakket voor 2, 5 week voor de prijs van 110, 75 euro.
Geschikt voor: mensen die minstens één keer per dag willen koken.

  • Interessante Artikelen
  • Populaire Artikelen
  • Keuze Van De Redactie

musik-zum-essen-die-besten-cds-6-2536897