April 23, 2021
besondere-geschenke-festtage-f-r-gourmets-3398139

Categorie Kerstmis – 2019

Kerstmis

Op dit moment kun je constant snacken. Er zijn overal verleidelijke traktaties – van de adventskalender tot heerlijke koekjes en zoet beddengoed. Vandaag doe je het anders!De regel was: eet dagelijks vijf porties. Maar deze regel is aan het wankelen. Snacken kan helpen bij hunkeren naar een dieet en is oké als ze gezond en in balans zijn.

adventskalender-lebkuchen-f-r-die-verdauung-8190170

Nu beginnen de moeilijke tijden voor jouw figuur. Koekjes, Glühwein … Vandaag vertellen we je waarom je goed gaat met peperkoek & co door de vakantie.Onderzoekers van de universiteit van München hebben onlangs aangetoond dat de kruiden in peperkoek, pepernoten en printen, zoals kruidnagel, de spijsvertering verbeteren; Vet voedsel is daardoor heilzaam.

Je hebt geen zin om uit te gaan – omdat het zooo gezellig is van binnen? True Fitness Blog onthult waarom u natuurlijk licht en een frisse neus niet mag missen.Photo Gallery Het is ijzig, vochtig en troebel deze dagen. In plaats van onze voet tussen de deur te plaatsen, blijven velen van ons liever thuis

Zou je geweten hebben dat de bijgerechten bij de feestelijke maaltijd vaak zelfs “zwaarder” zijn dan het gebraad! We geven u eenvoudige alternatieven voor kroketten en Co.Kroketten en frietjes zijn het favoriete bijgerecht van de Duitsers. Ze smaken heerlijk en vullen je aan. Vers gebakken, warm op het bord

besondere-geschenke-festtage-f-r-gourmets-3398139

Wie graag goed kookt en geniet van ongewone ideeën, zal speciale geschenken voor kenners waarderen. Omdat gezond eten en drinken er ook geweldig uit kan zien! Photo Gallery Scramble, gehechtheid en volledige zaken zijn niet voor jou? Er is nog genoeg tijd over voor het zoeken naar speciale cadeaus op internet, terwijl de anderen buiten in de winkels hectisch worden.

entspannte-weihnachten-immer-mit-der-ruhe-8630501

Ontspannen kerst is een vreemd woord voor jou? Wie goed van plan is, kan ontspannen genieten van de kerstavond. Dus vier een vredig festival – beloofd!Oh je gelukkig, oh je gelukzalig … Kan ik het vergeten, denk je dat de voorbereidingen voor Kerstmis nog steeds mijn eigen elektriciteit vormen op de 24e

schlank-trinken-wasser-als-kalorienkiller-6429776

Het drinken van gewoon water helpt om het cijfer onder controle te houden en het energieverbruik te verhogen. Hoe de watertruc te gebruiken …Als u een paar calorieën wilt besparen, moet u water drinken. Natuurlijk, water is calorie-vrij, maar dat water drinken verbruikt extra energie is niet bekend bij velen.

advent-advent-so-umgehen-sie-die-figurfallen-der-weihnachtszeit-2-6125537

Elk jaar kijken we uit naar Kerstmis. Maar in deze tijd komen we veel calorierijke verleidingen tegen. Lees hier hoe je deze keer niet in de “Zunehmfallen” valt.Het begin van het kerstseizoen is voor velen een gratis kaartje voor ongebreidelde feesten, in het nieuwe jaar kun je het opnieuw uithongeren

advent-tipp-des-tages-fr-hst-cken-nicht-vergessen-4659591

Heb je te veel gegeten en wil je calorieën besparen? Maar alsjeblieft niet bij het ontbijt! Waarom je de ochtendmaaltijd niet moet verwaarlozen, zul je leren in de tip van vandaag.Ondanks uitgebreide avondmaaltijden mag u het ontbijt niet laten liggen tijdens de advent en feestdagen. Het is de belangrijkste maaltijd van de dag.

advent-tipp-des-tages-nie-hungrig-zum-weihnachtsmarkt-5757247

De kerstmarkt – een sfeervolle plek vol verrukkelijke verlokkingen. We hebben tips om de zoete aanbiedingen te weerstaan ​​en hebben nog steeds plezier.Wie vindt het niet leuk om naar de kerstmarkt te gaan? De opgewekte sfeer, aangename geuren, kleurrijke kraampjes met geweldige aanbiedingen en veel, goedgehumeurde mensen. Ee

christstollen-diese-fitte-variante-kannst-du-ohne-schlechtes-gewissen-genie-en-2-2528483

Wil je het typische kerststol niet missen? In plaats van de zware variant van Christstollen, is er vandaag een licht model om zelf te bakken!The Christstollen – het kerstkoekje met waarschijnlijk de langste traditie in Duitsland! Het van origine erg magere gebak gemaakt van water, haver en koolzaadolie is vandaag een zeer uitgebreide snack

bratapfel-bratapfel-lecker-5384636

Met ons recept voor gebakken appel, maak je een zoete maar lichte traktatie en een alternatief voor chocolade en peperkoek.De dagen worden korter, het is een beetje bibberend en de duisternis is gearriveerd: wat ontbreekt in het knuffelige huis is de zoete en aromatische geur van gebakken appels. Net als suiker en calorierijke verleidingen zoals cake of peperkoek op ons wachten in het komende kerstseizoen, kunnen de gebakken appels een heerlijk en gezond alternatief zijn

adventszeit-schlank-durch-den-advent-4-9141082

Low-calorie tijdens het kerstseizoen: zodat je kunt genieten van de heerlijke snoepjes van het adventseizoen, zonder dat ze direct op de heupen wandelen.’Elk jaar komt het Christuskind’ … en met hem ook de zoete verleidingen die erin zitten. Overal wordt gebakken, gekookt, gegeten en gedronken, maar veel van de culinaire hoogstandjes, waarmee we onze buiken kauwen tijdens de kerstperiode, helaas calorie-achtig echt boek

kalorienarm-schlemmen-schlanke-menu-tipps-9248518

Ben je al bang voor de post-kerstlook op de weegschaal? Maak je geen zorgen! Met deze heerlijke tips blijf je slank ondanks het feesten!Slanke alternatieven Het hoeft niet altijd om een ​​gans of lamsbout te gaan tijdens de vakantie. Probeer het gewoon met een slank alternatief: kalkoen, kip of vis zijn net zo lekker en (zonder huid) echte monteurs!Kie

weihnachtsgeschenke-diese-weihnachtsgeschenke-machen-gl-cklich-4669515

Coole gereedschappen, casual stijlen en prachtige accessoires: deze mooie en sportieve kerstcadeaus maken avonturiers, streetstylers en relaxers blij! Photo Gallery Kerstcadeaus voor de geliefden Elk jaar hetzelfde dilemma: Kerstmis is om de hoek, de familie komt op bezoek en je herinnert je na veel kerstfeesten niet meer wat je eigenlijk je geliefde nog moet geven

festliches-fisch-rezept-fisch-statt-fettem-braten-2-1972726

De kerstmaaltijd maakt deel uit van het feest. Maar het hoeft niet altijd het vet te zijn. We stellen voor: Probeer het met lichte vis!Wat zou Kerstmis zijn zonder een feestmaaltijd? Niet denkbaar. Dus een gebraden gans met saus is heerlijk, maar helaas ook erg rijk aan vet. Je moet niet zonder het heerlijke eten en borrels doen

festtags-blues-weihnachts-gebote-f-r-singles-6564987

Alleenstaanden pas op … U wilt de komende feestdagen graag en zonder veel problemen overleven? Klik dan door onze zes geboden! Photo Gallery Vanwege “Oh you happy”: tenslotte zit 14 procent van de alleenstaanden op kerstavond alleen en gefrustreerd in hun huiskamer. Het online datingbureau ElitePartner

geschenke-zu-weihnachten-fitness-zu-verschenken-7530421

Weet je nog steeds niet welke geschenken voor Kerstmis je dit jaar familie en vrienden wilt inspireren? Hier is Fitness om weg te geven! Photo Gallery Fitte-cadeaus voor kerst Om eerlijk te zijn, de meeste dingen zijn al meer dan te veel. Maar waar je nooit genoeg van kunt krijgen is goede conditie en uithoudingsvermogen

kalorienarme-desserts-s-es-schlemmen-ohne-reue-2-7798327

Caloriearme desserts zijn de gezonde zoetigheden van de toekomst. We hebben een geweldig recept voor een yoghurtmousse – probeer het en word gelukkig!Wat zou een feest zonder dessert zijn? Voor een geweldige maaltijd is een zoete conclusie. Helaas zijn de lekkernijen zoals mousse au chocolat of panna cotta onmiddellijk op de heup en zijn ze slecht om weer naar beneden te komen

kalorienarm-backen-selber-backen-5935218

Bakken is met Kerstmis Kerstmis als sneeuw voor de winter! Cookies hebben echter veel calorieën. We hebben tips om gemakkelijker en met minder calorieën te bakken.Zelfgemaakte kerstkoekjes zijn zeer gewild en een must in veel gezinnen. Geen wonder, ze ruiken verleidelijk en smaken heerlijk. De vangst: veel calorieën.De