April 22, 2021
group-fitness-tolles-teamwork-2-1077486

Categorie Motivatie – 2019

Motivatie

das-gro-e-fitness-festival-3-5024002

Train in de Fitgesund-week van Intersport in Saalfelden met topcoaches en 300 deelnemers die van het sportieve leven houden. De berg belt van 2 tot 7 september 2018.Saalfelden Leogang in Salzburg Pinzgau ligt tussen Kalkriesen en grasbergen en met uitzicht op een fantastisch Alpenpanorama. In dit prachtige landschap nodigt het derde FITGESUND-evenement van Intersport, mogelijk gemaakt door True Fitness Blog, u uit voor de sport van de beste: topcoaches, de nieuwste fitness- en activiteitstrends, bergsporten, trailrunning, voeding, workoutontwerp en -apparatuur

group-fitness-tolles-teamwork-2-1077486

Lone fighter was gisteren! Bij Group Fitness ligt de focus op het team. Laten we de klootzak bestrijden met ritmische beats en een glimlach op ons gezicht.Als je zin hebt om buik-benen-kont te leren in het Braziliaans, dan zijn Carlos en Brazilië BBP op de juiste plaats. Deze workshop staat voor slanke, sterke benen, een strakke kont en een sterke rug.

medical-fitness-klasse-pr-vention-2-2346700

Af en toe pijn in de rug, knie en schouder? Wie weet dat niet? Bij Medical Fitness leer je niet alleen pijn te elimineren, maar voorkom je het als een preventieve maatregel.Helaas maken rug- en gewrichtspijn voor veel mensen deel uit van het dagelijks leven. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Een hele reeks maatregelen kan helpen voorkomen dat de symptomen zich zelfs voordoen

mountainbiken-und-trailrunning-f-r-outdoorfans-1946516

De berg roept! In 2018 vindt u niet alleen een nieuwe locatie, maar ook volledig nieuwe activiteiten: mountainbiken en trailrunning.Of je nu voor beginners of gevorderden bent, het outdoor-team Geisler biedt je een onvergetelijke sport- en natuurbelevenis. Leer onder begeleiding van topgetrainde gidsen die individueel voor u zorgen, u wilt de sport doorgeven en uw veiligheid waarborgen

fit-5-minuten-fullbody-hit-workout-3-6388442

Niet veel tijd? Geen probleem! Met HIT wordt je fit in 5 minuten. Fullbody workout – doe mee!De zogenaamde HIT-training komt oorspronkelijk uit de training over krachttraining en bodybuilding. De speciale vorm van de training belooft maximaal trainingssucces in minimale tijd. Tegelijkertijd moeten de spieren worden afgebroken en vet worden

energy-balls-von-jan-energy-balls-diy-3964469

My Energy Balls zijn de perfecte energiebron voor een zware training en zijn geweldig voor mensen die moeite hebben om aan te komen.De energieballen bevatten waardevolle vetten door de cashewnoten. Havermout en chiazaad leveren essentiële vitamines, vezels en antioxidanten. Door de goji-bessen smaken de krachtballen licht fruitig en bevatten ze ook gezonde fytonutriënten en een hoog percentage ijzer.

jan-k-rber-mehr-motivation-f-r-dich-3-5346757

Moet sportvrienden. Ik ben Jan, 27 jaar oud, woon in Braunschweig. Motivatie, fitness, een gezonde levensstijl zijn mijn onderwerpen en op True Fitness Blog krijg je mijn beste trainingen en motivatietips. Ik kijk uit naar uw feedback.Ik ben altijd een zeer atletisch persoon geweest. Judo, voetbal, volleybal, snowboarden, rennen of boulderen – dit alles is altijd heel leuk geweest

jan-k-rber-kraft-ausdauertraining-ohne-gewichte-5785987

Ik zeg het steeds opnieuw – je hebt niet per se een sportschool nodig om echt goed te trainen! Deze eenvoudige oefeningen laten geweldige effecten zien!Geen gewichten, geen uitrusting … geen probleem! Je kunt het ook een goed gas geven. Tijdens de training is één ding belangrijk: variatie! En vaak is dat gewoon leuk.

klimmz-ge-mit-powerband-1587997

Jan Körber heeft een coole truc om pull-ups sneller te leren zonder volledig gefrustreerd te raken. Het geheim is een powerband! Je zult versteld staan.De combinatie powerband en pull-ups zullen je veel helpen. Of eindelijk helpen met het maken van pull-ups. Een vermogensband is een op zichzelf staande band van rubber.

jan-k-rber-und-louisa-dellert-2793631

Voor twee is training gewoon leuker. Daarom zijn er vandaag 6 oefeningen die je overal zonder apparatuur kunt doen. Laat je partner weten, het begint!X sprongen. Start in een staande positie, hurk nu een beetje naar beneden en pak diagonaal met je hand naar de tegenoverliggende punt van je teen. Spring omhoog en spreid je armen en benen in de lucht – vorm een ​​”X” in de lucht.Inl

jan-k-rber-food-burrito-fitnessrolle-mit-viel-eiwei-7029551

Deze vegetarische burrito maakt niet alleen indruk met zijn smaak.Oorspronkelijk komt de burrito uit de Amerikaans-Mexicaanse keuken. Burrito’s zijn gevulde tortilla’s gemaakt van tarwebloem. Normaal gesproken. Omdat deze burrito-fitnessrol een beetje anders is.Recept Burrito Fitness Role Het deeg:Dat is wat je nodig hebt: 150 gram magere kwark, kruiden naar smaak (ik nam pizzaspice), 5 eieren

5xoutdoor-workout-mit-jan-k-rber-1524040

Gebruik de gelegenheid om te trainen in de natuur. Stijve lucht, luide muziek en lange reizen adé. Je kunt deze oefeningen overal en altijd doen.Schouder touch Ga naar de push-upstand. Vanuit deze positie raak je afwisselend diagonaal je schouders aan. De linkerhand naar de rechterschouder en de rechterhand naar de linkerschouder.

plank-kennst-du-diese-19-varianten-4169858

Hier zijn 19 verschillende plankvarianten van fitness-beïnvloeder Jan Körber voor jou. Wedden dat je er maar een fractie van kent?De ondersteuning of de plank is een super effectieve oefening voor het hele lichaam. Of het nu op de handen of op de onderarmen is, hij traint voornamelijk de buik, de gehele rugspieren en de billen.

paar-workout-mit-jan_korbeeer-und-louisadellert-6818765

Grijp je favoriete mens en train zoals Jan Körber met zijn partner Louisa Dellert. 9 knapperige oefeningen voor een fullbody workout.Waarom alleen sporten, als het voor een koppel veel gemakkelijker is? Deze negen oefeningen laten je niet alleen zweten, ze zorgen ook voor veel plezier! In elk geval brachten ze mij en mijn vriend Louisa Dellert niet alleen leuk, maar duwden ze ook onze hartslag enorm.

tiefe-kniebeuge-halten-4524050

Oefening is niet alles! Statische oefeningen betekenen: wacht! Beweeg de zitting, push-up, cimbaal heffen. Totdat je beeft. Dan werkt het.Hier is je wilskracht in de vraag! Vier statische fitnessoefeningen voor een effectievere activering van de spieren en meer mentale kracht! Wie kent hem niet? De onderarmsteun

kombi-bung-trainiere-po-4357569

Met motiverende professional Jan Körber, train zoveel mogelijk spieren in een combinatieoefening. 10 minuten per dag!Er zijn duizenden manieren om fit te blijven. Maar soms is de inspanning die we nodig hebben om dit te doen behoorlijk groot. Pak een tas, rijd in een auto of bus en train, train en doe dan hetzelfde wanneer het tijd is om naar huis te gaan – er zijn 2-3 uur snel voorbij.

starke-k-rpermitte-jan-k-rber-bringt-deinen-rumpf-bestform-7008929

Als het gaat om rompspieren, is het vaak Sit-ups of Plank. Maar nu is het tijd om opnieuw na te denken! Omdat het onderwerp body center over veel meer gaat!De core musculature is een van de belangrijkste systemen als het gaat om een ​​gezond, fit lichaam. Het ondersteunt de wervelkolom en geeft je krachtige, functionele bewegingen: tijdens de training, maar ook thuis. Ke

liegest-tz-schaffen-mit-jan-k-rber-lernst-du-es-4915099

Wil je eindelijk de push-up doen en heb je gewoon een goede dosis motivatie nodig? Je kunt het hier krijgen van coach Jan Körber. Ga door!De push-up is een van de meest functionele oefeningen ooit. Naast de borstspieren oefent hij ook zijn schouderspieren, triceps en kernspieren in de buik en rug. Je kunt de push-up overal uitvoeren – zonder apparatuur!

post-workout-snack-essen-nach-dem-training-4-6667705

Ik geef je 5 post-workout snacks die je lichaam van voedingsstoffen voorzien voor spiergroei en herstel.Geef je lichaam wat het nodig heeft na de training. De training is schokkerig. Je gaf alles en had een hele goede training. Super check! Maar wat nu? Voor snel herstel heeft het lichaam na de training voedingsstoffen nodig

leightweight-statt-eisenbiegen-1307434

Het hoeven niet altijd de zware gewichten te zijn! Vandaag laat ik je zien hoe je vetverbranding kunt versnellen met licht gewicht en snelle oefeningen.Als een ding erg belangrijk is tijdens de training, dan is het de variatie. Vandaag wil ik je laten kennismaken met een workout die je anders uitdaagt dan je normale trainingssessies