April 22, 2021
bcm-im-test-ausprobiert-2-9089476

Categorie recepten – 2019

recepten

Hoe kouder het wordt, hoe mooier het is om de oven te breken en zoete lekkernijen te bakken. Wat dacht je van appeltaart – zonder een schuldig geweten?De meesten van ons hebben minstens één grootmoeder die onze kindertijd heeft gezoet met de meest heerlijke taarten. Helaas zijn dit vaak echte calorie-bommen, dus het is het beste om de kooklepel in eigen handen te nemen en ervoor te zorgen dat je laag in vet en weinig calorieën bakt. W

Veganistisch bakken: Dat dit smaakt (inclusief niet-veganisten), bewijzen onze heerlijke recepten, waarmee uw cake noch eieren noch melk zal missen.Iedereen die tijdens het bakken volledig afziet van dierlijke producten, slaat drie vliegen in één klap: bakvegers zijn diervriendelijk, milieuvriendelijk en klimaatvriendelijk.

Vaker iets nieuws: groenten als toetje? Klinkt vreemd, maar de volgende recepten bewijzen dat zelfs de laatste gang gezond en voedzaam kan zijn.In het woord dessert denken de meesten van ons aan zondige calorie-bommen. Of het nu cake, pudding of ijsjes zijn – nadat je je vol voelt, maar je zult ook snel worden geplaagd door het schuldige geweten

Worteltaart moet romig, rijk en gewoon heerlijk zijn? Dat is waar, maar dat betekent niet dat hij niet rauw kan zijn. En echt gezond!Voor velen is het lekkerste aan worteltaart de botercrème rondom de taart. Een andere schop is de sappige binnenkant van een worteltaart. Geweldig, maar niet echt gezond.

Het peulvruchten slanke brood: weinig calorieën, geen gluten, veel vezels en eiwitten. Dus je bakt het boonbrood.Bonenbrood maakt gebruik van de voordelen van gezonde peulvruchten – het biedt veel vezels en eiwitten . Maar dat is nog niet alles, want het geeft degenen die gluten niet verdragen of consumeren, de gelegenheid om een ​​heerlijk broodje te eten dat glutenvrij is. Hie

Smoothies zijn niet alleen gezond en lekker: ze kunnen je seksleven ook naar nieuwe hoogten helpen. Welke ingrediënten kun je niet zonder!Zijn seksleven kan op vele manieren worden gekruid, zelfs op een culinaire manier. Met een smoothierecept kun je zelfs de geconcentreerde kracht van verschillende afrodisiaca combineren.

Een vreselijke boodschap maakt de ronde: de cacaoboon wordt met uitsterven bedreigd! Naar verluidt is er volgens 40 jaar geen chocolade volgens een onderzoek. We onthullen hoeveel waarheid er is – en waarom, net als onze favoriete Schoki, de studie met voorzichtigheid moet worden behandeld.De chocolade zou in 2050 kunnen uitsterven

Runder- of kippenbotten, soepgroenten, kruiden, specerijen, klaar voor het water is de heerlijke en gezonde bouillon. Waarom is dit de populairste dieettrend?Iedereen die ooit een wondermiddel voor kippensoep op hun eigen lichaam heeft meegemaakt, weet al hoeveel kracht er in zo’n bottenbouillon zit

Exclusief voor u heeft “onze” driesterrenchef Christian Jürgens het menu voor optimaal genot gecreëerd. Drie gangen inclusief veel kracht ingrediënten, maar niet belastend. Photo Gallery Zo werkt het: het driesterren-feestmenu van Christian Jürgens. Veel plezier met koken!De uitzonderlijke chef van de “Gault & Millau” heeft net de hoogste score behaald, hier combineert hij zijn genialiteit met bruikbare ideeënDe feiten: dat staat in het vakantiemenu Al met al heeft ons menu 1290 calorieën per portie (74 g eiwit, 61 g vet, 84 g koolhydraten). Onda

Zelfgemaakte muesli is al lang een hit bij Amerikanen. Maar hoe kun je eigenlijk je eigen, gezonde graanmix maken?Waarom zelf granola produceren, als je het in de supermarkt kunt kopen? Omdat het veel gezonder is!Afgewerkte granola-mixen uit het winkelschap hebben vaak een ongezond hoog suiker- en vetgehalte en bevatten ingrediënten zoals gliadine, die alleen de eetlust voeden in plaats van het te doven.

Hoewel steeds meer mensen de veganistische trend volgen, zijn we in de vleesconsumptie in Duitsland op nummer 1 in de westerse landen. Maar wie eet hoeveel – en wat?De Duitsers houden van hun portie vlees:84% van de burgers krijgt eenmaal per week toegang en 44% landt zelfs elke dag een plak worst op het bord

Overnight Oats garanderen een gezonde, heerlijke start van de dag! De lekkerste en gezondste ‘s nachts-Oats-recepten voor je ontbijt, kun je hier vinden.Overnight Oats – dat klinkt avontuurlijk en bij nader inzien verbergt dit ingrediënt, dat bekend is van kinds af aan, als je eenmaal een gastro-intestinale griep van school hebt teruggebracht: havermout.

Met sushi associeer je kwaliteitsvoedsel met stijl – en zelf sushi maken is helemaal niet moeilijk! We hebben de beste recepten, tips en trucs voor u! Photo Gallery Deze extra’s maken je sushi-avond compleet!Dat is wat je nodig hebt voor de sushi-avond Het is het beste om een ​​paar vrienden uit te nodigen en je bereidt alles samen voor. Me

Magnetronkoekjes zijn heerlijk, snel klaar te maken en gemakkelijk te bakken. Hier zijn een paar heerlijke recepten voor de kleine eetlust tussendoor.Kopcake uit de magnetron The Mug Cake is een magnetroncake en komt uit Amerika. Het mooie hiervan is dat de meeste cakes in slechts enkele minuten klaar zijn

Je houdt niet van pap en co. Met Pudding Oats kun je beide combineren: de supergezonde havermout en iets zoets om van te genieten.Niemand zou dat al geruime tijd geraden hebben, maar havermout is op dit moment in volle gang, of het nu gaat om een ​​pap, een nachthaver of gewoon een haverbrij, de onweerstaanbare versie voor zoetekauwen. Ze

Geen tijd voor een gezond ontbijt? Je hebt vijf minuten gegarandeerd! Deze pap is niet alleen gezond en lekker, maar ook super snel klaargemaakt.Wie weet dat niet: het alarm gaat af, je staat op, douchen, maak je klaar – en opeens is er geen tijd voor een heerlijk ontbijt. Dus nogmaals, er is maar één brood met jam.

Hummus is een pasta van kikkererwten, die niet alleen lekker en gezond is, maar je kunt het ook zelf maken.De term hummus heeft zijn oorsprong in het Arabisch en betekent simpelweg “kikkererwten” – het hoofdingrediënt van hummus. In Turkije en de Arabische wereld is de gezonde pasta van kikkererwten en sommige kruiden een hoofdvoedsel en wordt daar op elk moment van de dag gegeten.

Glutenvrije cake is trendy, makkelijk in de omgang en heerlijk! Hier zijn de professionele bak tips van onze expert, recepten voor glutenvrije kaas en chocolade cake, muffins & Co.! inhoud Glutenvrije cake: vandaag geen probleem meer!Glutenvrije cake: dat is wat de prof zegt!Recept glutenvrije cheesecake zonder aardeRecept glutenvrije chocoladetaart “chocoladedroom”Recept van glutenvrije avocacakeiRecept glutenvrije appeltaart met wortelenRecept glutenvrije muffins “coconut-mango”Glutenvrij dieet is niet langer alleen een dieet voor de zieken: voedselhype zal eerder toes

Sauer maakt niet alleen plezier, maar ook gezond. Beitsen met of zonder azijn zorgt ervoor dat groenten langer meegaan, maar het kan meer doen – zo eenvoudig is het!Het inblikken van groenten en fruit om het te bewaren bestaat al duizenden jaren. De technologie, die tijdelijk was vergeten dankzij conserveermiddelen, diepvriezers en Co

Pas op voor bacteriën en toxines: welk voedsel moet je grondig koken en welke kun je van rauw genieten? Hoe verraad je nog meer.Er is een langdurige waarschuwing over het eten van rauw vlees – en er zijn veel andere voedingsmiddelen die grondig moeten worden gekookt voordat ze op je bord terechtkomen.