April 22, 2021
apotheke-ozean-die-heilende-kraft-des-meeres-3433446

Categorie Schoonheid – 2019

Schoonheid

apotheke-ozean-die-heilende-kraft-des-meeres-3433446

Hier zijn vijf goede redenen voor een vakantie aan zee: strandvakantie maakt u niet alleen gelukkig, maar is ook een echte bron van gezondheid.Wie houdt er niet van om een ​​zomerdag op het strand door te brengen, de zilte lucht in te ademen, de wind op de huid te voelen en weg te kijken in de verte? Vo

anti-pollution-kosmetik-beauty-city-4466738

Uw huid moet omgaan met dampen, zwevende deeltjes, bijenpollen en UV-stralen. Schoonheidsproducten met anti-vervuilingshulp kunnen helpen.Singapore, New York, Mexico-stad, Londen, Tokio – Megasteden zijn een smeltkroes voor trends, mode en lifestyle. En totaal ongezond. Tijd voor anti-vervuilingscosmetica die uw huid beschermt

ab-crack-gef-hrliches-sch-nheitsideal-2-7122731

Dij kloof, Bikinibrug, dat was gisteren. De nieuwste schoonheidsverwarring heet Ab Crack. Artsen waarschuwen voor de trend. Waarom is het zo gevaarlijk om ernaar te streven?Instagram-gebruikers hebben een nieuw schoonheidsdoel gesteld: de Ab Crack. Deze kolom, die zich vanuit de navel naar boven uitstrekt en de spieren van de buikwand verdeelt, is voor veel vrouwen een must-have, nadat Dijgap en Bikinibrug hun dag hebben gediend of misschien al zijn bereikt

angst-vorm-fliegen-tipps-und-tricks-gegen-flugangst-2-5539646

Iedereen vliegt naar de mooiste plekken, alleen jij niet? Met een paar trucjes kun je hopelijk grip krijgen op je vliegangst en opstijgen.Je vindt het niet erg om 200 kilometer per uur op de snelweg te stappen, maar zelfs bij de gedachte aan een vlucht krijg je zwakke knieën? Je bent niet de enige persoon die bang is om te vliegen.

aktiv-entspannen-wellness-f-r-kopf-und-k-rper-2-6339688

Geen tijd voor sporten in de sportschool? Beroemdhedencoach Karsten Schellenberg onthult 4 tricks over hoe je fit kunt worden in het dagelijks leven. Vandaag: ontspan actief – zo werkt het!Fitness betekent niet alleen bewegen, sporten. Als je echt helemaal fit wilt zijn, moet je niet alleen naar een topfiguur rennen en je spieren laten barsten: ontspanning is ook een belangrijk onderdeel van de weg naar vitaliteit en welzijn, en het versterkt ook het immuunsysteem

achtung-fehlk-ufe-so-vermeidest-du-shopping-patzer-2-2276224

Winkelen slechte aankopen – nauwelijks een vrouw (en veel een man) die haar niet kent. Maar waarom kopen we altijd het verkeerde en wat kunnen we eraan doen?De haastig gekochte feestjurk, die maar één maat te groot was, de casual boho-rok, waarin een vriendin de laatste tijd zo geweldig leek of de superhoge hakken, die je al eeuwenlang chic vindt, hoewel men dat niet doet Hij draagt ​​hoge hakken … Wi

avocado-l-avocado-l-macht-sch-n-und-gesund-2-1087547

Is de alomtegenwoordige kokosolie nu aan het concurreren? Avocado’s zijn niet langer een insidertip, maar komen nu met avocado-olie, een nieuwe voedingstrend.Avocado-olie is de nieuwe kokosolie! Als het leek alsof we slechts één olie nodig hadden om zelf te crèmeren of ons voedsel klaar te maken, voegt avocado-olie eraan toe dat gezondheidsbewuste levensgenieters, fans van het Paleo-dieet en trendsetters op het gebied van schoonheid binnenkort niet zonder zullen zijn. W

linksh-nder-das-schaffich-doch-mit-links-2-8868711

Altijd op 13 augustus is de internationale linkshandige dag. Wat maakt het ‘links’ zo een fenomeen dat er sinds 1976 een speciale dag van herdenking voor hen is?”Hé, je bent een lefty!?! Dat is grappig! “Dat was een van de zinnen die ik het vaakst hoorde (Jelena, stagiair bij de bloged blog van True Fitness, zelfs links) tijdens mijn jaar in het buitenland in New Jersey aan de oostkust van de Verenigde Staten.

anti-aging-tipps-diese-ern-hrungs-und-beauty-fehler-solltest-du-vermeiden-3-6135232

Veel dingen laten ons er oud uitzien – zowel qua schoonheid als voeding. Dan moet je op de spiegel en het eten letten!Je hoeft niet te zwichten voor de jeugdmanie, om er jong uit te willen zien. Als uw lichaam te vroeg vergrijst, zal het niet alleen een negatief effect hebben op uw uiterlijk, maar ook op uw kwaliteit van leven en de duur – en dat zou voldoende motivatie moeten zijn om uw lichaam jong te houden

augen-fitte-augen-beim-sport-4-6356792

Onze ogen zijn bijzonder gestrest tijdens het sporten. We onthullen waar sporters op moeten letten – zes tips voor een perfecte look. Photo Gallery UV-bescherming voor de ogen Aan de zee of in de bergen schijnt de zon tot tien keer sterker dan onze ogen aankunnen. Kies absoluut een zonnebril met 100% UV-bescherming – dat is wat elke opticien kan testen

beach-check-wie-sauber-ist-ihr-strand-3768985

Vertrouwen is goed, controle is beter: kijk kritisch naar je strand om er zorgeloos te kunnen zwemmen.Of u nu zonnebaadt, golft of springt in het koele water – wie naar het strand gaat, hoopt op ontspanning. Diarree of huiduitslag staan ​​zeker niet op je verlanglijstje als je je strandtas inpakt. De

sommer-make-up-schmink-tipps-f-r-den-sommer-4197079

De zon brandt, de make-up houdt stand: met deze schoonheidstips kun je je haar perfect maken, zelfs op het heetst van de dag.Verouderde wangen, zweetdruppels op het voorhoofd en vloeibare mascara: op 30 graden is het niet altijd gemakkelijk om te schitteren met een perfecte zomerse make-up. Maar het is ook niet onmogelijk

ayurveda-das-ganzheitliche-konzept-3-7150890

Wissel tijdsdruk uit tegen oliemassage, fastfood tegen bewuste voeding, meditatie tegen stress. Ayurveda harmoniseert lichaam, geest en ziel. Alles over het holistische gezondheidsonderwerp.Ayurveda vertaalt zich als de kennis van het leven en is een oude Indiase geneeskunst.Symptomen waarbij Ayurveda helpt Ayurveda begint waar hectiek, stress, werkdruk en ongezond voedingspatroon hun stempel drukken op hoofd- en rugpijn, maagklachten, nervositeit, gewrichtsproblemen en neurologische aandoeningen

albtraum-bingo-wings-2-1363643

Wat kan er gedaan worden als de bovenarmen beginnen te wiebelen? We onthullen welke oefeningen kunnen worden verholpen wanneer zogenaamde bingovleugels merkbaar worden.Helaas, naarmate we ouder worden, wordt het bindweefsel in ons lichaam slap – en ook in onze bovenarmen. In het Engels wordt dit vervelende fenomeen “Bingo Wings” genoemd, een toespeling op de probleemgebieden van oudere dames die graag bingo spelen

ber-hmte-superfood-fans-die-beauty-geheimnisse-von-stars-und-models-5-8369580

Met welke ontsnappingen en insidertips doen Jessica Alba, Karlie Kloss, Poppy Delevingne en Miranda Kerr niet alleen slank, maar ook onberispelijk mooi?Het zekere iets van beroemdheden – draagt ​​ook bij aan de onaardse uitstraling van hun huidskleur. De reden hiervoor is vaak niet alleen de kunst van de make-upafdeling, velen van hen hechten ook veel belang aan een gezond dieet. Ge

hormonhaushalt-strogen-h-lt-gewicht-schach-2-9086073

Amerikaanse onderzoekers ontdekten dat het vrouwelijke geslachtshormoon de oestrogeengebieden in de hersenen beïnvloedt die het energieverbruik en de eetlust bepalen – en dus het lichaamsgewicht.In een recente studie van het UT Southwestern Medical Center over muizen, ontdekten de onderzoekers dat oestrogeen twee hypothalamische hersencentra beïnvloedt die het honger- en energieverbruik beïnvloeden. A

erholsame-nacht-schlafen-wir-falsch-7370708

Ons ideaal om acht uur per keer te slapen is relatief nieuw. Veel slapelozen kunnen gemakkelijk ademhalen – ze doen alleen wat al duizenden jaren de norm was.Ga om middernacht naar bed, slaap tot het alarm afgaat en sta om zeven of acht uur ‘s ochtends op om naar het werk te gaan – dat is wat veel mensen denken dat een gemiddelde nacht is

betrug-urin-und-gift-gef-lschter-kosmetik-7792702

Nagemaakte cosmetische producten met hun ingrediënten grenzen aan fraude en brengen de gezondheid in gevaar. Hoe om jezelf te beschermen tegen fraude bij online kopen.Wat is er zo verwend in zoveel cosmeticaproducten die onze badkamer binnenkomen via online handel, grenzen aan fraude. Zoals een Britse politie-educatiecampagne onthult, bevatten vervalste schoonheidsproducten onaangename ingrediënten zoals uitwerpselen van urine en ratten, evenals extreem schadelijke stoffen zoals lood, arseen en kwik.

wer-wagt-gewinnt-volles-risiko-bis-50-4616792

Vanwege aarzeling en aarzeling: Amerikaanse onderzoekers ontdekten dat mannen en vrouwen in hun 50s het grootste risico lopen – tenminste als het om geld gaat.Het is in de menselijke natuur om voor succes te vechten. Rijkdom, liefde, macht, reputatie – dat willen we allemaal bereiken. En zijn klaar om risico’s te nemen

bodyshaming-zu-dick-zu-d-nn-2-8349111

Of het nu in de sportschool, het zwembad of op het strand is: Bodyshaming omringt overal vrouwen. Hoe om te gaan met de ongepaste kritiek op je eigen lichaam?Stel je voor, als je in de spiegel kijkt, laat je de moed om zelfs maar te glijden op de bikini of de kleine zwarte jurk – en dan moet je ook naar anderen luisteren, hoe onvolmaakt je eigen lichaam is