April 16, 2021
schlanke-mitte-ein-flacher-bauch-nur-24-stunden-7512063

Categorie Sport – 2019

Sport

jubel-gewinnspiel-true-fitness-blog-gewinne-im-wert-von-25-2-3334337

De website van True Fitness Blog zal nog chiquer, informatief en afgestemd op uw gebruikersbehoeften zijn. Vier het met ons: tot en met 4 februari geven we prijzen ter waarde van 25.000 euro weg!Beste blog-gebruikers van True Fitness, we hebben fitforfun.de in de lentekuur gestuurd. Nog chiquer, nog meer informatief – en wederom afgestemd op uw wensen als gebruiker

schlanke-mitte-ein-flacher-bauch-nur-24-stunden-7512063

Bepaald voedsel blaast de buik op en maakt het dikker dan het in werkelijkheid is. Let op deze 6 tips, je hebt morgen een slankere lijn!De zon schijnt, de temperaturen stijgen gestaag … Morgen rijden we naar het meer! De verwachting van een ontspannende dag op het platteland en spetteren in het koele water wordt al snel een domper, omdat ze vrezen dat hun bikini figuur nog niet aan hun ideaal voldoet

aktivit-tstracker-brauche-ich-f-rs-training-einen-pulsmesser-4699281

Activity trackers met pulse-check zijn de toptrend. Maar: hoe gebruik ik best de hightech-apparatuur? Waar moet rekening mee worden gehouden bij het gebruik van de Activity Tracker?Je pagina’s steken. Je hart racet. En de puls schiet door het plafond. Na slechts 15 minuten is voorbij – de lang geplande loopeenheid is weer veel te snel om te eindigen

adidas-nike-oder-puma-das-ist-die-beliebteste-sportmarke-2929880

Of Under Armour of Puma – 8 van de 10 Duitsers hebben een favoriet merk als het gaat om sportkleding. Dit heeft geresulteerd in een representatieve enquête. We vertellen je wie er racet en in welke winkels sportliefhebbers liever winkelen.De best verkopende merken Adidas en Nike staan ​​voorop in de race voor het populairste sportmerk in Duitsland.Dit

activity-tracker-der-richtige-tracker-f-r-dich-2-7592685

Liever sportief – of extreem stijlvol? De selectie van wearables is enorm, niet alleen qua ontwerp. Onze test helpt je om het juiste apparaat te vinden.01. Jawbone UP 3, ongeveer 135 €02. Suunto Ambit3 verticaal blauw HR, ongeveer 320 €03. Garmin vivosmart HR ongeveer 130 €04. Fitbit Alta, ongeveer 130 €05. Fitbit

ab-aufs-parkett-gruppentanz-lindert-schmerzen-2-2140250

Mensen die dansen met andere mensen heffen hun geest op en verlagen hun gevoel van pijn, volgens Britse wetenschappers. We onthullen meer.Omdat het mensen geeft, trilt dit het dansbeen. In elke cultuur van de wereld wordt het lichaam op de een of andere manier naar muziek verplaatst, altijd met een zekere emotie

ab-den-s-den-herbstzeit-reisezeit-4-5461368

Ondanks de financiële crisis geven de Duitsers hun vakantie niet op – zeker niet in de herfst. Volgens een recent online onderzoek is reizen over lange afstanden nog steeds bijzonder populair.Zelfs door het voortdurende thema van de financiële crisis, kunnen de Duitsers hun vakantie niet bederven. Na de zomervakantie genieten bijna 60 procent van de Duitse burgers dit jaar van een kleine pauze en gaan ze op een herfstvakantie.

abnehmen-6-wochen-fit-mit-ashley-borden-4-5635719

De nieuwe True Fitness blog-dvd’s tonen de beste workouts van de VIP-coaches: deze keer “Afvallen in 6 weken” met Ashley Borden!Train zoals in Hollywood Ashley Borden is een van ‘s werelds beste fitnesstrainers: ze werkt met talloze Hollywood-groten van rang en naam, zoals Christina Aguilera, Reese Witherspoon, Natasha Bedingfield en Ryan Gosling

action-cam-kamera-test-9-6179163

Kijk wat ik kan doen: waar de klassieke camera faalt, gaat de actiecamera echt van start! We hebben perfecte metgezellen voor fietsen, surfen, boarden …Uu en actie! Waarom vakantiefoto’s, als je geweldige films kunt maken met de Action Cam? (Natuurlijk kunnen ze ook foto’s maken!) De stoere metgezellen komen overal mee naar toe en nemen later degenen die bij je zijn op een sportieve korte trip voor het scherm mee naar huis

ab-den-urlaub-die-besten-sportreisen-f-r-jetzt-7-9725140

Op vakantie – voordat de winter over ons komt. Rondom de Middellandse Zee vinden atleten nu droomomstandigheden voor hun favoriete discipline. Deze trips zijn jouw kans op zonneschijn!Op vakantie, want: dat is alles! Op onze breedtegraden zul je zonneschijn niet zo snel zien – tenminste niet bij acceptabele temperaturen

abenteuerurlaub-fun-action-11-4391943

Ga van de bank en eindelijk naar de avontuurlijke vakantie: wacht op je 20 prachtige actiedoelen! Durf iets te doen – de dapperen hebben geluk.1. Speleologie in Slovenië Avonturenentocht met rondleiding door de grot: millennia lang hebben de chemische verweringsprocessen droge valleien, zinkgaten, bronnen en uitgebreide ondergrondse grotten en doorgangen gecreëerd.

adonisk-rper-nackt-gut-aussehen-10-6180053

Fitnesstrainer Mark Maslow laat zien hoe goed je er ook naakt uitziet. Hier krijg je de training, het juiste dieet en een positieve houding.Laten we wel wezen: we willen er allemaal goed naakt uitzien! Voor velen is het hebben van een slank, gespierd lichaam nog steeds een van de belangrijkste redenen om de comfortzone te verlaten en jezelf te verliezen

aktiv-trip-england-action-9404988

Revolutie in Rosamunde-Pilcher-Land: Cornwall en Devon draaien: de zuidwestelijke hoek van het eiland is vandaag de dag een topbestemming voor sportfreaks en boarders. Photo Gallery Aan de kust, net voor Newquay, het eerste teken van de revolutie. Een tandartspraktijk genaamd Green Room. Groene kamer

aktivreisen-mountainbike-8786007

Natuurlijk heeft Israël veel meer te bieden dan stranden, feesten en cultuur. In onze grote True Fitness-blog-special vindt u de absolute hotspots voor uw sportieve vakantie.Kajaktocht op de Jordaan De rivier de Jordaan is waarschijnlijk de beroemdste rivier in de Bijbel. Maar naast de aantrekkingskracht als een religieuze en historische plek, is de Jordaan ook ideaal om te kajakken en kanoën.

sporturlaub-deutschland-10-top-sporthotels-deutschland-7551031

Uit een nieuwe studie blijkt dat steeds meer jongeren, met name jongeren, op vakantie willen zijn. 10 sporthotels voor een snelle sportvakantie in Duitsland! Photo Gallery Of het nu gaat om klimmen, fietsen of joggen – de vakantietrend van de Duitsers 2016 is duidelijk een actieve vakantie. Steeds meer jonge mensen besluiten tijdens de vakantie niet lui op de strandmat te liggen, maar om de yogamat, de mountainbike of de wandelschoenen te pakken en te bewegen

animateur-24-stunden-als-animateur-2-4603637

Werken waar anderen op vakantie gaan? Achim Sam (31) hielp op een dag in de Robinson Club op Fuerteventura – en ontdekte: een echte bottenbaan! Photo Gallery Vier, flirt, ga op vakantie: tot nu toe vond ik de keyword-entertainer eigenlijk maar één ding. Permanent grijnzende en diepgebruinde types waarvan het enige doel is om gasten weg te jagen van de ligstoelen en hen te dwingen te missen of wateraerobics te drinken.

auf-kreuzfahrt-zur-bestform-top-fit-mit-maria-h-fl-riesch-3-3363239

Op de nieuwe kusten wordt gezegd voor de drievoudige Olympische gouden medaillewinnaar Maria Höfl-Riesch. Met uw nieuwe fitnessconcept “Be.You.” brengt passagiers op volle zee op hun best.Meervoudig Olympisch kampioen en wereldkampioen – in haar actieve tijd was Maria Höfl-Riesch een van de meest succesvolle atleten in het skicircuit.

australien-reise-highlights-down-under-3-4126379

Zuid-Australië is een hotspot voor buitenliefhebbers en zonaanbidders. Tijdens een reis in Australië sprak True Fitness Blog met vier inwoners over hun persoonlijke hoogtepunten. Photo Gallery De beste insidertips voor een onvergetelijke reis naar Australië: True Fitness Blog vroeg vier inwoners over hun droomstranden, favoriete hoeken – en wat de staat van South Australia en de hoofdstad Adelaide zo speciaal voor hen maakt. I

daniel-br-hl-daniel-br-hl-3-8140027

De Duitse acteur werd geboren in Barcelona en heeft nu een boek geschreven over zijn tweede huis – een liefdesverklaring aan een stad vol leven, mensen en liefde.Bar Raval in Berlijn-Kreuzberg: We ontmoeten Daniel Brühl in de gereduceerde soevereine tapasbar, die hem toebehoort samen met een vriend.

auslandsjahr-reisen-und-helfen-7-3483643

Vrijwilligers voor! Reizen in verre landen, avonturen beleven en anderen helpen en goede dingen doen – deze reizen worden niet vergeten in je leven.De ogen van Suhuba stralen. Met enthousiasme rent hij over het stoffige sportveld, in de richting van de rode en witte markering, tikt hem aan en rent weer terug