April 23, 2021
checkliste-f-r-den-fr-hjahrsputz-ordnung-schaffen-mit-system-4151337

Checklist voor voorjaarsschoonmaak Maak het systeem compleet

Haal de oude dingen eruit! De lente is het beste seizoen om orde te scheppen. Hier zijn 5 tips voor uw voorjaarsschoonmaak.checkliste-f-r-den-fr-hjahrsputz-ordnung-schaffen-mit-system-4151337

Wanneer de lente komt en de gemoederen warm worden, is de beste tijd gekomen om orde in het appartement te brengen. Je zou ook de mogelijkheid moeten gebruiken om oude dingen te elimineren. Als u niet weet waar u moet beginnen, volgen hier 5 tips die u helpen op te ruimen.

1. Geef voldoende tijd

Voorjaarsschoonmaak kost tijd. Het is het beste om er een weekend voor te plannen, dan heb je voldoende ruimte en ben je niet onder de druk om alles zo snel mogelijk door te moeten werken. Zuigen, vegen en vegen de hele dag is fysiek werk. Neem pauzes, drink een kopje koffie en eet iets. Als je een kamer hebt uitgespeeld, neem dan even de tijd om naar je werk te kijken. Prijs jezelf voor het harde werk! Veel hulp bij het opschonen van muziek. Het invoegen van de favoriete CD maakt het werk veel leuker.

2. Bereid jezelf goed voor

Begin je voorjaarsschoonmaak met een uitgebreid ontbijt. Dit geeft je volop kracht en energie voor de komende dag.

Maak je geen zorgen over de calorieën, je verbrandt ze bij het schoonmaken toch.

De beste manier om na te gaan of je alle benodigde schoonmaakmiddelen in huis hebt, zodat je niet plotseling zonder het benodigde gereedschap staat.

3. Werk systematisch

Begin systematisch met uw voorjaarsschoonmaak. Denk aan de ene kamer na de andere: woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en vergeet de kelder niet! Eerst worden alle omliggende objecten opgeruimd en weggegooid. Dan is het stof op de kraag. Gratis planken met een veren stofdoek en veeg ze van boven naar beneden. U kunt alle laden leegmaken vlak voordat u ze wegvaagt. Ook meubels en kleding kunnen bij gelegenheid worden uitgezocht.

Nu is het tijd om te zuigen en af ​​te vegen, het beste begin je met de verste hoek. Zijn de woonkamers klaar, dan gaat het verder met de keuken en de badkamer. Als je er geen zin meer in hebt, kun je het uitstellen tot de volgende dag. Keuken en badkamer kun je beter schoonmaken na de huiskamers, omdat je altijd naar de gootsteen moet om water te halen.

4. ruim uitzoeken

Het maakt niet uit welke kamer wordt schoongemaakt, sorteer genadeloos. Deze omvatten niet alleen overtollige kleding, maar ook stoffige decoratieve items, kapotte meubels, verlopen eten en oude make-up.

5. Reinig ook de vergeten hoeken

Met de juiste voorjaarsschoonmaak neemt u de dingen over die u de rest van het jaar meestal verwaarloosde. Dit omvat het reinigen van ramen, het wassen van gordijnen, het vegen van deuren en het opruimen van de kelder . Zelfs de bloemen zijn blij als je ze een lange douche geeft en de bladeren van het stof verwijdert.