April 23, 2021
masken-entspannen-und-pflegen-6364989

Maskers Ontspannen en zorgen

Met maskers, dempt u de huid voor toekomstige vermoeidheid, reparatieschade en ontspant u gedurende tien minuten. Gebruik deze wellness-vluggertje!masken-entspannen-und-pflegen-6364989

Geef maskers aan je huid tijdens de vakantie. Je kunt het gebruiken om te vernieuwen, te ontspannen, te voeden en te verduidelijken. Afhankelijk van hoe uw huid reageert op zuurstofgebrek, vet voedsel, verwanten en alcohol. Onze recepten kunnen worden gemengd met ingrediënten uit de keukenkast zelf. Het is ook leuk voor twee: behandel je partner aan een massage met maskers.

Vul met vocht

Droge binnenlucht zorgt ervoor dat de huid fronst. Maskers geven vocht af en binden ze in de epidermis. 1 komkommer 1 el quark 3 druppels olijfolie Wrijf de komkommer of het gehakt in met de staafmixer, meng met cottage cheese en olijfolie. Breng aan op het gezicht en laat het 15 minuten staan. Was vervolgens met warm water. Voor de droge huid kan het crème quark zijn, vette quark nogal vet.

Elimineer onzuiverheden

2 tomaten 1 theelepel honing Pureer de tomaten en voeg dan de honing en puree toe. Laat het masker tien minuten op het gezicht rusten. Tip met zeer waterige tomaten: laat een moment na het pureren en laat het water uitlekken en voeg dan de honing toe.

peeling Mask

2 – 4 eetlepels natuurlijke yoghurt 2 – 4 eetlepels geraspte amandelen 1 theelepel honing Meng ingrediënten in een pap en spreid gezicht en lichaam. Enkele minuten inmasseren, daarna douchen.

Maskers die scherper worden

Het aanhaalmiddel uit de keukenkast is agar-agar, een kruidenverdikkingsmiddel. Het wordt gemengd met water en hardt vervolgens uit. Het kan worden verrijkt met rozen-, komkommer- en bloemenwater, altijd in een hoeveelheid van 25 ml vloeistof, 1 theelepel agar-agar. Meng de ingrediënten, warm iets in een waterbad tot de agar-agar is opgelost, haal het van het vuur, laat het indikken en breng het aan als het masker niet druipt. Zodra het is gestold, verwijder met warm water.