April 22, 2021
nie-mehr-schlechter-sex-die-grten-lustkiller-im-bett-7-2214420

Nooit meer slechte seks De grootste pleziermoordenaar in bed

1. stress

Het probleem
De zoon-man brengt er slechts vijf mee naar huis, de dochter haar eerste vriend, en haar baas eist bijna
dagelijkse overuren …

De expert-tip
“Bij de Job-Kinder-Kreisel vergeten partners vaak om in de buurt te blijven. Zorg er daarom voor dat u uw dagelijkse ontspanning in het dagelijks leven bewust plant. Maak een afspraak met een stel, dat je net zo serieus neemt als andere afspraken die je in de kalender noteert over zaken “, zegt Leipold. Natuurlijk, samen tijd doorbrengen betekent niet voor de tv zitten! Maar bijvoorbeeld, na het bezoek aan de bioscoop om een ​​hotelkamer of seks te nemen na de afspraak anders “plannen”.

2. Te hoge verwachtingen

Het probleem
Vandaag moet het werken. En wat gebeurt er als niet? Ben ik een falen voor mijn partner?

De expert-tip
“Ga naar de verwachting van seks, accepteer dat hij beter is en soms erger. En als het niet volgens plan verloopt, heeft het absoluut niets te maken met je vaardigheden als geliefde of geliefde, “zegt Leipold. Zie het niet als het einde van de wereld, als er iets misgaat, maar eerder als een kans voor uw relatie: neem het met humor, lach gewoon samen over uw kleine fouten. Lachen breekt stresshormonen af ​​en elimineert ook een slecht humeur. Tegelijkertijd doe je iets voor de gemeenschappelijke toekomst: je zult nog vele jaren iets te vertellen hebben.

3. Het komt niet

Het probleem
Je hebt alle posities geprobeerd, je geliefde op alle mogelijke manieren verwend, maar de grote “Oooh” blijft uit? Dat kan, maar het hoeft niet vanwege je liefdesvaardigheden te zijn.

De expert-tip
“Tenzij de pil de schuld draagt ​​voor het verlies van libido (dit verlaagt het testosteronniveau dat het seksuele verlangen beheerst), is haar terughoudendheid vaak gerelateerd aan het feit dat ze haar eigen lichaam niet goed kent en gewoon niet weet of durft te zeggen wat zij revs, “zegt Leipold. Zelfs als het onbekend is: “Ze zou eerst op expeditie met zichzelf moeten gaan en uitzoeken wat ze het leukste vindt. En dan kan ze haar partner letterlijk bij de hand nemen als alles goed gaat. ”

4. Hij komt te vroeg

Het probleem
Na een lange prelude gaat het goed met de handel. Terwijl je net begint, zit hij al in de laatste meters – en stille teleurstelling verspreidt zich.

De expert-tip
“Alles onder de drie minuten wordt als te vroeg beschouwd”, zegt Leipold. “Vaak komt een man te vroeg als hij de vrouw niet voelt en daarom besteedt hij te veel aandacht aan haar tijdens seks, ” legt de expert uit. “Nu is het tijd om je gevoel van eigenwaarde te versterken. Dit werkt vooral door hun eigen hobby’s. Dankzij sport voelt hij zich automatisch sexy en comfortabeler in zijn vel. “Ongebruikelijk: de partner moet hem vragen beter te reageren op zijn behoeften tijdens seks.

5. De expartner ligt in bed

Het probleem
Met uitspraken als “Met mijn ex, dit heeft altijd gewerkt” of “Hij kon maar langer” wil je je partner motiveren?

De expert-tip
Seksuele vergelijkingen kunnen uw partner ertoe aanzetten om topprestaties te leveren, maar het kan ook zeer pijnlijk zijn en veel druk op hem of haar uitoefenen. Dus in geval van twijfel, speel het veilig en laat alle ex-partners uit het spel. “Elke partner mag en moet zijn seksuele verlangens uitdrukken, natuurlijk, vrij, maar alleen onafhankelijk van andere mannen of vrouwen, ” zegt Leipold.

6. Soundscape

Het probleem
De mobiele telefoon rappels in het akkoord, de kamergenoot rammelt naast de deur, op tv draait de favoriete show: hoe moet hij zich zorgen maken over hun erogene zones en concentreren ze zich op zijn beste stuk?

De expert-tip
“Vermijd de tv en Co. voor het komende half uur, stel de smartphone in op trilalarm en buiten het bereik van de buitenwereld”, adviseert de expert. Maak muziek om irritante geluiden te verbergen. Vooral het lawaai in de kamer, dat misschien niet naar buiten mag ontsnappen …

nie-mehr-schlechter-sex-die-grten-lustkiller-im-bett-7-2214420 7. Hygiëne

Het probleem
Hij komt thuis uit de sportschool met koppige muckis en testosteron geprikt, in een Tarzan-stijl plezierig. Zijn lichaamsgeur doet echter denken aan een week junglekamp in plaats van een dag in de spastempel. Wat je geliefde echter vergeet, zelfs als het zweet mannelijk is – in bed heeft hij het alleen maar gemeenschappelijk
werken om iets te doen.

De expert-tip
Je hebt niet echt een expert nodig die je hygiëne-tips geeft voor een poesje met je geliefde, toch? Maar misschien spring je gewoon (opnieuw) onder de douche?