April 23, 2021
m-nnerpflege-fettige-haut-gl-nzende-haut-ad-5-6710003

Verzorging heren: vette huid Glanzende huid adé

Glamoureuze momenten zijn geweldig – maar zeker niet op de huid! Daarbij is het gemakkelijk om te gaan met de juiste mannenverzorging voor een vette huid.

Als het grootste menselijke orgaan moet de huid een bijzonder intensieve zorg krijgen. Dit is tegenwoordig geen probleem meer, want nu heeft de cosmetica-industrie zich aangepast aan de behoeften van mannen. De speciale producten laten hem schitteren in nieuwe pracht zoals het de meesters van de 21e eeuwse creatie betaamt. Het hoeft niet meteen make-up voor mannen te zijn. Maar al te vaak zijn we overweldigd door irritaties en andere huidproblemen.

De Bulldog Sensitive Moisturizer is veganistisch, bevat irriterende ingrediënten en ruikt toch aangenaam. Het bevat als actieve ingrediënten baobabolie, haverolie en wilgenroosje. Voor een geïrriteerde, glimmende huid is het een zegen, omdat het kalmeert, hydrateert en lipiden – ja, ze hebben ook mannen nodig! – en zo verfijnt de huid.

Prijs: 100 ml ongeveer 6 Euro

Basis Verzorging van mannen Te veel talg, te weinig vocht in de cellen, maar mogelijk een neiging tot zweten en het gebruik van valse producten – de huid schijnt al en ziet er nogal onsmakelijk uit. Het hoeft niet zo te zijn: met een dagelijks reinigings- en verzorgingsprogramma kunt u binnen enkele minuten de huid beklemtonen door omgevingsinvloeden, zodat u goed van start kunt gaan. In de eerste plaats is de juiste reiniging voor de huid. Het vormt de basis voor alle verdere zorgstappen, omdat het de huid optimaal prepareert voor de opname van actieve ingrediënten. Het is het beste om een ​​milde reinigingscrème te gebruiken: bijv. L’ORÉAL Men Expert, Hydra Sensitive Reinigingscrème voor de gevoelige huid. Reinigt mild en versterkt de natuurlijke veerkracht van de huid. Breng gewoon een deel van een hazelnoot aan op het natte gezicht, masseer het in en spoel het af. Het gaat verder met het flitsprogramma voor mannenverzorging.

Anti Shine: de zelftest Na het reinigen heeft de huid verzorging nodig. Maar ze zou ook niet moeten schijnen. En wat? De Anti-Brillance Oil Control Cream van Lierac, 50 ml, ongeveer 27 Euro, is bedoeld om de huid optimaal te voeden en als een vetmoordenaar te fungeren. Eens kijken. Ik breng het product twee keer per dag aan zoals voorgeschreven. Het zou ook moeten werken om poriën te verminderen. Ik ben nieuwsgierig. De geur is subtiel, niet opdringerig, net als bij andere producten. Eerste huidgevoel: heel aangename, frisse, lichte textuur, absorbeert snel zonder een vettige film op de huid achter te laten. Zoals gewoonlijk verlaat ik het huis. Na vier uur de eerste blik in de spiegel: ik zie niets, althans niet opvallend glimmende plekken. Toeval? Ik breng de crème nog een week aan, ‘s ochtends en’ s avonds.
Conclusie: glans was gisteren, pure, soepele en resistente huid is vandaag! Dankzij de zorg van mannen.

m-nnerpflege-fettige-haut-gl-nzende-haut-ad-5-6710003

Voor de extra mannenverzorging Tip voor de intensieve huidreiniging: mannen verzorgen Annayake Men. Het zuiverende thermomasker, 50 ml, ongeveer 37 Euro, één of twee keer per week op het hele gezicht of de T-zone (voorhoofd-neus-kin ), inmasseren, laten intrekken voor een korte tijd, afwassen met warm water en genieten van het nieuwe huidgevoel. Opmerking: het masker heeft een verwarmend effect – als het gevoel van warmte als onaangenaam wordt ervaren, spoel het masker dan onmiddellijk met lauw water.