Adrenalin De beste adrenaline sport

parachutespringen

Gewoon adembenemend! Tijdens het springen schiet de puls omhoog en wordt het lichaam overspoeld met adrenaline. Gespannen tot de uiterste tips die je naar de aarde racet, totdat je met de verlossende klik de parachute opent en je veel gemakkelijker kunt genieten van een prachtig uitzicht.

mountainbiken

Mountainbiken is niet alleen het leuke alternatief voor normaal fietsen, maar biedt ook een goede dosis adrenaline. Leuk neveneffect: het traint de conditie. De been- en rugspieren worden ook gevormd en verschillende coördinatievaardigheden verbeterd.

rafting

De gebruikelijke adrenaline-kick kan worden ervaren tijdens raften. Teamwerk is hier nodig. De stroomversnellingen vereisen speciale concentratie. Als je in twee meter hoge boog in de ijskoude golven vliegt, is de puls op 180.

Bungeejumpen

De sprong naar het onbekende. Adrenalineverslaafden durven zichzelf boven de 50 of 100 meter hoogte te plaatsen met alleen een touw aan hun benen. Hoofd over u ervaart het gevoel van absolute gewichtloosheid voor een paar seconden, totdat het elastische touw terug de lucht in snelt - buiktong inbegrepen.

Klimmen

Met je eigen kracht, hoogop. Freeclimbing vereist intensieve training en veel vaardigheid, omdat je alleen met je handen en voeten vooruit kunt gaan. Touwen en haken, indien aanwezig, zijn bedoeld voor bescherming. In duizelingwekkende hoogten schiet het adrenaline niveau naar boven terwijl je naar beneden kijkt.

Parkour Running

Ga zo snel mogelijk van A naar B en sla elk obstakel dat je hebt over. Dit beschrijft de parkour in een notendop. De kick hier: door de uitgeworpen adrenaline verandert de complete perceptie van de omgeving - je voelt je onoverwinnelijk.