Low Carb voor jou 10 geweldige recepten met weinig koolhydraten

Coccuprepe met aardbeien

Als je het 's morgens een beetje zoeter vindt, zonder de koolhydraten uit het raam te gooien, maak dan de juiste keuze met deze Kokoscrepes! Het mengsel van kokosmelk en verse aardbeien maakt dit recept zelfs met weinig koolhydraten om van te genieten. ga direct naar het recept - toegang toegestaan!

Omeletomslag met ham

Met deze gevulde eierverpakking krijg je 's ochtends de volle lading eiwit. Deze maaltijd is lang gevuld met ham en smaakt heerlijk. Het recept voor kopiëren vind je!

Misosoep met zeewier en tofu

Low carb in veganistisch? Geen probleem met deze miso-soep! Tofu is een hoogwaardige eiwitbron, die, mits goed bereid, ook de smaakpapillen tevredenstelt. Plus: de soep is goed gevoed ondanks minder calorieën. Probeer het gewoon zelf.

Zalmplakken op komkommers

Zalm bevat hoogwaardige eiwitten en gezonde Omgea-3-vetzuren. Koolhydraten? Denk je niet? Dit maakt de vis een van de beste koolhydraatrediënten voor een smakelijk gerecht. is het recept voor zalmplakken op komkommergroenten.

Broodloze burger met kruidenremoulde

Een echte burger zit zo vol koolhydraten. Dus je kunt er nog steeds van genieten, hier is ons recept voor een broodloze burger die zelfs bij lage koolhydraten overtuigend lekker smaakt!

Pittige saladebekers met Asia-Hack vulling

Hier is het perfecte alternatief voor koolhydraathoudende omhulsels: een Aziatisch-gehakte vulling in Romanasalat is met name geschikt als licht diner. Veel eiwitten, lage koolhydraten. Kun je het imiteren!

Radijs en komkommersalade met geitenkaasballen

Op zoek naar het perfecte low carb-voorgerecht? Geitenkaasjes in sesamzaadjes zien er niet alleen fantastisch uit, ze smaken ook heel aromatisch. Het goede: bijna geen koolhydraten! ga naar het recept!

Gevulde champignons met chorizo-worst

Low carb gegrild is beschikbaar met deze gevulde champignons. De chorizo-worst is pittig lekker en levert het extra portie eiwit. Klik om te proberen!

Blackberry Cream Cheese Pie met Biscuit Hazelnut Ground

Wil je low carb cake op zwarte lijst zetten? Doe dat niet! Met deze Blackberry en Cream Chequecake maak je een zoete traktatie met een beetje koolhydraten. vind je het recept! Bij het volgende koffie-feest kun je ook je vrienden overtuigen.

Gevulde pompoen met spinazie en tofu, veganist

Voor degenen die van low carb en vegetarisch houden, is er ons recept voor gevulde pompoen. Naast veel vitamines, biedt de tofu een grote hoeveelheid proteïne. En het koolhydraatarme gerecht smaakt ook heerlijk.