Charity Apps De beste liefdadigheids-apps

Betere plaatsing van mobiel

gratis

De mobiele versie van het donatieportaal Betterplace.org met locatiefunctie (waar in mijn regio is hulp nodig?). Voor mobiel fondsenwerven en het volgen van uw eigen acties. Met deze app kun je altijd in de gaten houden hoeveel geld je al hebt verzameld en of er vragen zijn over de actie.

Charity Miles

gratis


De eerste app die dagelijkse donaties heel gemakkelijk maakt voor sporters. Omdat de app uit Amerika komt, geschonken per mijl (1, 6 mijl): 25 cent tijdens het lopen of rennen en 10 tijdens het fietsen. Neem de gegevens rechtstreeks op via GPS. Bekende sponsors en NGO's.

Mijl voor maaltijden

gratis


Geweldig idee van de Duitse federale vereniging Tafel: de app meet (naast de afstand en de tijd) uw verbruikte calorieën. Deze calorieën kunnen vervolgens worden doorgegeven aan de behoeftigen in de vorm van maaltijden - voor een overeenkomstig bedrag (500 calorieën = 1 maaltijd = 1, 50 euro).

Tweemaal verplaatsen

gratis


De zeer jonge, Duitstalige aanpassing van de App Charity Miles. Geeft de run-gegevens heel duidelijk weer en wordt direct na elke run weergegeven.
Hoeveel geld doneren de deelnemende bedrijven aan liefdadigheidsprojecten. Met social media-link om succes te delen met vrienden.

Sociercise

gratis


Zeer flexibele hardloop-app uit de VS. Organisaties organiseren virtuele liefdadigheidsruns waarmee mensen van over de hele wereld kunnen deelnemen. Je kunt ook virtueel real-time races spelen tegen andere gebruikers (of je eigen persoonlijke records), gewoon voor de lol. Met uitgebreide trackingmogelijkheden.

Striiv Walkathon

gratis

Combineert Striiv's geavanceerde activiteitsmeter met de goede reden: voor elke stap wordt het kleinste bedrag automatisch gedoneerd via de partner Global Giving. De app biedt ook speelse motivatie: met de activiteitspunten kun je je virtuele eiland uitbreiden.