Edit Instagram Images De trucs van de beroemdheden

Dij gat? Kun je het ook hebben?

Hoe fit en goed getraind Queen B is, bewijst ze met haar shows. Niettemin positioneert haar zandloperfiguur haar, zodat haar benen dunner zijn: haar voeten zijn ingeschroefd, haar tenen zijn vaster dan haar hielen en het bekken is iets achterover gekanteld. Hierdoor ontstaat de opening tussen de benen - de dijen raken elkaar niet.

Abs zijn gemaakt met ... Good Light?

Natuurlijk niet - maar onder bepaalde lichtomstandigheden, buikspieren zijn nog meer gedefinieerd, duidelijker en meer crass. Bijvoorbeeld in de badkamer van Elyas M'Barek: een kleine lamp werpt weinig licht van bovenaf, maar zacht en flatterend licht. Dit schept veel schaduw en benadrukt het six-pack van de acteur zeer gunstig.

schaduw

Bikini body guide uitvinder Kayla Itsines kent de meest voordelige en flatterende lichtomstandigheden om haar reeds afgezwakte en gespierde buik te fotograferen en haar bijna zes miljoen Instagram-volgers te presenteren: het daglicht van de zijkant werpt de mooiste schaduw voor de sixpack-spiegel -Selfie.

En actie alstublieft!

Wauw - welke rugspieren! Fitnessblogger en sportcoach Amanda Bisk toont haar gespierde rug en haar gedefinieerde schouders. De rug is zeker zo gestemd, maar ziet er zo goed mogelijk uit in de hoogste positie van Amanda's opkikker, omdat de spieren allemaal volledig gespannen en opgeblazen zijn.

Kom gewoon niet te dichtbij!

Niets verstoort je eigen functies meer dan een selfie vanuit de verkeerde hoek en de verkeerde afstand. Dat is de reden waarom Formula One World Champion Lewis Hamilton zijn mobiele telefoon op een armlengte afstand houdt en een beetje opkijkt. Zo ziet het eruit - geen kans op een dubbele kin of een onevenredig grote neus.

Perspectief maakt je slank

De Australische ondernemer en Instagram-beroemdheid Devin Brugman weet precies waar haar personage vandaan komt. Wanneer ze van onderaf worden gefotografeerd, zien haar benen er nog langer, dunner en mooier uit. Het onderlichaam ziet er langer uit dan het bovenlichaam - maar de fotograaf moet knielen.

Ken je hoeken

Ken uw goede kanten - en u zult nooit meer een slecht beeld van uzelf hebben. Bikinilabeldesignerin en social media starlet Natasha Oakley kent haar: slank en gedefinieerd lichaamscentrum en buikspieren, maar eerder vrouwelijke heupen en dijen. Met de stap naar de camera zien ze er veel slanker uit, alsof ze direct zijn gefotografeerd.

Cellulitis veeg en weg

Dit is hoe het bindweefsel eruit kan zien op een ongunstig moment - maar de meeste foto's zijn ook gefotoshoot op sociale media.