Cliploze pedaalsystemen en schoenen onder controle

Een remake van de in 1976 ontworpen fietsschoen in een klassiek ontwerp, maar gemaakt van nieuwe materialen. De rubberen en compatibele SPD-schoenzool is geschikt voor fietstochten en wandelen. Vanaf 169 € .

Ion Rascal

Een mountainbikeschoen die u kunt gebruiken met zowel schoenplaatjes (SPD) als zonder. De zool is een compromis van stijfheid en flexibiliteit van een zeer gripvast antisliprubbermengsel. Vanaf 139 € .

Gespecialiseerde SUB 6

Tot het maximum reduceren - deze fietsschoen van Specialized is een echte lichtgewicht (194 g). De traditionele vetersluiting moet de aerodynamische weerstand nog meer verminderen. Vanaf 279 € .

Sergio ClassiCo

Een met de hand genaaide retro fietsschoen uit Italië - dat is alles. Alleen de plastic zool is niet helemaal
Old school, maar je kunt goed op de schoen lopen of schoenplaten bevestigen. Vanaf 195 € .

Kijk Kéo Classic 3

Een pedaal voor beginners op het circuit. Gemakkelijk in- en uitstappen, groot contactoppervlak voor een goede stabiliteit van de voet, met een zeer stabiele as en een goede prijs-prestatieverhouding. Vanaf 35 € .

Shimano PD-M324

De tweezijdig. Aan de ene kant normaal plat pedaal met een stevige stalen kooi, aan de andere kant de mogelijkheid om stevig te klikken met een SPD-klang. Vanaf 37 € .

Shimano XT PD-M785

Populair mountainbike-pedaal met SPD-systeem, dubbelzijdige toegang, met grote aluminium kooi voor een breed, veilig contactoppervlak tussen schoen en pedaal. Vanaf 57 € .

Speedplay Zero

Extreem lichte pedaal (vanaf 82 g), populair bij triatleten. Zeer weinig bordenslijtage, goede voetruimte, maar lopen op de juiste schoenen is moeilijk. Vanaf 109 € .