Zomerhits: de Top 11 True Fitness blog redactie 2018!

Het True Fitness-bloggeluid van de zomer!

Ook zomer, zon: wij bij True Fitness Blog (hier, onze collega Tobias Hatje) zijn aan het groeven door lange dagen en zelfs langere avonden en nachten -

Klik door onze fotogalerij voor de top 10 zomernummers op Radio F4F!

Katharina Klein, sportredacteur

Tem Impala - Voelt alsof we alleen achteruit gaan

Ik ontdekte dit nummer nog maar een paar weken geleden en het bracht me in de goede richting! Ik vind hem ongelooflijk ontspannend, en als ik hem hoor, heb ik meteen een zalige glimlach op mijn gezicht - zelfs nu ik hem weer hoor ...

Richard Kraus, Senior Brand Manager

Bruno Martini - zon gaat onder

Op weg naar de 842 m hoge rots liep "Pedra de Gávea" "Sun goes down" op de radio. Op de top had ik een once-in-a-lifetime moment met uitzicht op de stad en het strand van Ipanema.

Rio de Janeiro: joie de vivre, droomstranden, gewoon de mooiste stad ter wereld. Mijn verlangen.

Sandra Zendel, Intern Bildateraktion

Elvis Presley - A Little Less Conversation

Elvis gaat altijd! Niettemin brengt dit ene lied iets bijzonders met zich mee. Als hij aan het hardlopen is, moet ik altijd denken aan de legendarische Nike-commercial van 2002 - dan ben ik in een goed humeur en zou ik graag in de open lucht willen spelen!

Jochen Harberg - Audience Manager

Sofi Tukker - Awoo

Vorig jaar op Dockville werd ik verliefd op deze band, ik werd er meteen verliefd op en tot op de dag van vandaag maakten veel vrienden me gelukkig met dit nummer: Awoo klinkt als het volgende lichte zomerdrankje!

Valerie Böker, online auteur Food

Natty Bong - Blue Jeans

Voor mij is de cover van Lana del Rey een mooie herinnering aan mijn eilandhoppen dit jaar te midden van de fascinerende natuur van Thailand. Maar hij werkt ook heerlijk in de Duitse zomer, want: chillig en zorgeloos!

David Köndgen, video-editor

Vincent Weiss - afvragen

Hemelsblauw, zon lacht, ook topmodellen: de video creëert de onmiddellijke wens om meteen de zee in te springen. En natuurlijk het liefst in het prachtige Lissabon. Tekstueel zijn liedjes van Vincent Weiss sowieso zoals altijd sterk. Alleen het refrein is erg vervelend, maar in welke zomerhit hij niet is ...

Heike Schönegge, sportredacteur

El Profesor - Bella Ciao (HUGEL Remix)

Voor mij de perfecte mix van Latino zomergevoel en housy beats. Geweldig om te fietsen en hardlopen - maar ook geweldig voor het strandfeest.

Malte Gottwald, intern sportredacteur

Charly Black feat. Daddy Yankee - Gyal You a Party Animal

Dat is waarom ik het nummer zo leuk vind omdat het me een goed humeur geeft en ik moet nadenken over de mooie Italiaanse vakantie met mijn vriendin. We zaten op een van de laatste dagen samen in een volledig stijlvolle strandbar direct aan zee, de zon scheen en het was warm. Op de achtergrond werd altijd Latijnse muziek gespeeld. Plotseling kwam een ​​groep jonge Italianen, misschien 20 mensen, naar de dansvloer en begon te dansen. De DJ speelde dit lied, iedereen danste, had een goed humeur en een geweldige tijd.

Melanie Nix, grafisch kunstenaar

Stone Temple Pilots - Interstate Love Song

Hoewel de tekst echt triest is, verbind ik dit nummer met herinneringen aan mijn jeugd, festivals en luchtigheid !!!! Geeft me een goed gevoel tot op de dag van vandaag, ik kan het altijd horen - en ik hoor het nog steeds!

Tobias Hatje, auteur van de blog True Fitness

Mad Hatter's Daughter - Sweet Home

Klinkt goed, vooral wanneer de zomer in de stad is ... en het beste is dat iemand uit de familie bij de video is betrokken;)

Thore Birger Schipmann, student online

Haiyti - Bahama Mama

Elbstrand, koude drankjes en een doos waar het album Montenegro Zero met "Bahama Mama" op staat, gaat op en neer: zo gaat het om te leven. En als de zon onder gaat, kunnen dezelfde liedjes worden gevierd in de club.

Vond je deze fotogalerij leuk? Yes! Nee!