Vibrator 7 nieuw speelgoed voor meer plezier in bed

1. Sportief

De liefdesballen "The Clutch" (The Swan-merk, www.swanvibes.com) zien er goed uit en zijn een toptraining voor intense momenten. ongeveer 100 €, z. B. voorbij.

2. Sterk

Op de nieuwe "We-Vibe" (plezierversterker alleen of in paren) wachten fans zo verlangend als de nieuwe iPad. Momenteel: We-Vibe III, ca. 140 €, z. Bijvoorbeeld via www.beate-uhse.com.

3. Golden

Wat is de liefde waard? De designer-vibrator "Yva" van Lelo (www.lelo.com) kost ca. 3000 € in goud, de zilveren versie is iets goedkoper met ca. 2300 €, bijvoorbeeld. B. via.

4. Opgestapeld

Liefdeskussen helpt om de juiste positie in het hete positiespel te behouden: niet kramp, maar geniet van de wens in de beste houding. Met de "Hipster", ongeveer 160 €, .

5. standvastig

De "3-D-stapel" van Tenga (www.tenga-global.com) is een top vermomd speeltje voor hem. Als u zaken wilt doen: zet gewoon de buitenstructuur erin. ongeveer 39 €, .

6e handfest

Zachte streling over de huid of stevige slagen. De luxueuze kwastzweep van Lelo nodigt je uit voor zachte SM-experimenten. ongeveer 34 €, z. B. voorbij.

7. Op afstand bestuurbaar

Sex op een afstand? Geen probleem met het futuristische seksspeeltje "Lovepalz" plus bijpassende smartphone-app. Waarschijnlijk verkrijgbaar vanaf de herfst, ongeveer 190 dollar, via www.lovepalz.com.