Dit is hoe het werkt

kuitspieren

Stappositie. Voorkom de stam met een rechte rug. Ondersteun de handen op het voorste been, reik achter hen en druk de hak stevig op de grond.

Shin, wreef

Ga op je knieën en romp zitten tot je de spanning in de voet voelt en de spieren scheen. Ondersteuning met je handen. Kom niet op.

hamstrings

Rugligging. Eén been op de grond. Til het andere been op, grijp met je handen onder de holte van de knie en trek voorzichtig naar het lichaam.

binnenkant van de dijen

Ga zitten, leg benen op elkaar, leg zolen op elkaar en plaats je ellebogen op je knieën. Duw de knieën voorzichtig naar de grond tot je het stuk voelt.

Voorste beendeel

Buig het been iets. Pak de voet vast met de hand van dezelfde kant van het lichaam, breng de hiel naar de billen. Druk nu de knie naar beneden (rug recht).

heupflexor

Grote uitval. Ondersteuning op de voorkant van de dij. Duw zachtjes tegen de heup van het achterste, verlengde been naar voren. Houd de kofferbak rechtop.

bilspieren

Rugligging. Doe je benen op. Kruis het linkerbeen over rechts. Druk de rechterknie tegen het linker onderbeen totdat het stuk zich voordoet. Herhaal met de andere kant.

Strecker van de achterkant

Ga staan ​​met je voeten gesloten. Buig je benen een beetje, met je armen op kniehoogte. Vouw je hoofd en duw je rug naar boven.

Lagere rug

Leg op het linkerbeen, steek rechts over. De linkerarm naar de zijkant strekken. De rechterhand drukt zacht op de linkerknie. Belangrijk: de schouders blijven op de grond.

Kanten van de romp

Kruis de linkervoet over de rechterkant. Ondersteun de rechterhand aan de zijkant. Til eerst de linkerarm op en kantel vervolgens de arm en het bovenlichaam naar de rechterkant.

Borstspieren stretch

Kniepositie op de grond. Voorkomen van de romp. Hengelen met je rechterarm, en laat je voorhoofd erop rusten. Beweeg de linkerarm zijwaarts. Duw nu de borst naar de grond (zit ongeveer verticaal boven de knieën).

schouder stretch

Stabiel, voeten iets breder dan heupbreedte. Rechterarm gebogen voor het lichaam. Druk met je linkerhand tegen je rechterelleboog. Draai het hoofd naar rechts.