Ispo Het beste van de Ispo

Zacht stalen helm

Met de softshell skihelm Combyn valt u vaak op uw hoofd, het biedt zelfs na vele valpartijen nog voldoende bescherming volgens de testnorm. 129 €, www.giro.com.

water music

Sony heeft een nieuwe waterdichte MP3-walkman ontwikkeld die ook geschikt is voor zwemmers. 79 €, .

Zelfs geroerd

Met Shake-fit voer je je trainingsdoel, fysieke gesteldheid en smaak in een online configurator in. Even later komt hij op de post van zijn eigen fitnessdrankje. 59 €, .

Kuschelfaktor

Het Body Mapping-principe van comfort-thermoregulatie werkt ook aan de buitenkant met dit Oakley-jack: het mengt Gore-Tex-membraan, donsvulling plus elastisch Polartec Windbloc-materiaal. ongeveer 450 €, www.oakley.com.

Aan en uit

Verdeelde snowboards voor toerskiërs bestaan ​​al lang, maar de split-stick maakt voor het eerst speels (van 1500 €), www.splitsticks.com, van opstijgen naar bergafwaarts skiën.

Trekking op volle zee

Drijvend door de wereld: de apparatuur om te reizen bevindt zich in de waterdichte kuip Sea Shell Charles D (70 l volume). De hardcase (ongeveer 2000 €) zal begin 2014 worden vrijgegeven, softbags (vanaf 250 €) zijn al beschikbaar.

Slim statief

Met de Soloshot kunnen sporters zichzelf filmen en foto's maken. Het statief volgt het actieve deel via een kleine zender die de atleet op zijn arm draagt. ongeveer 400 €, www.soloshot.com.

Verwarm in één stuk

De buitenspecialisten uit Patagonië zorgen voor veel warmte. De basislaag van Capilene is een koudebestendige overtrek uit één stuk, die je direct op de huid draagt, die niet erg geurtgevoelig is en tegelijkertijd vocht van de huid verwijdert. 170 €, www.patagonia.com.

Vaste tour binding

Het frameloze bindende beest 16 van de specialist voor skitochten, Dynafit, heeft een kracht tot triggerwaarde 16 - en nog steeds de speciale toereigenschappen van de Dynafit-bindingen. Vanaf 800 €, www.dynafit.com.