Grappige yogatypes

Yoga met dieren

Klacht waaronder: Animal Yoga

Geiten, paarden, konijnen, lama's - allemaal geweldig in de kinderboerderij. Anders: afleiding. Of wil je een geitentong op het gezicht van de cobra? Alles in zijn tijd. Patanjali zou nee hebben gezegd tegen geiten.

Yoga factor: 0
Dieren zijn geweldig maar hebben geen plaats in yoga.

Yoga met alcohol

Bier, tequila, cocktails

Puur en helder is de geest door middel van yoga. En ja, er zijn mensen die de waarheid zoeken in wijn. Maar meer en meer is het besef dat alcohol actieve ontspanning voorkomt. Evenzo, het vet verbranden. De stops, zelfs bij het drinken van alcohol. Bier, tequila - welke brandstof ook wordt gebruikt, het saboteert precies wat yoga moet bereiken: duidelijkheid, cognitie, de verbinding met mijn diepste wezen. Alcohol brengt ons uit balans, zelfs als we graag aan deze trieste waarheid willen drinken. Mediteren met per duizend is gemakkelijk een horror trip, omdat dan de geest onbeheersbaar is.

Yoga factor: 0
Er zijn hier geen twee meningen: geen yoga.

Naked Yoga

Coverless op de mat

Je kunt kleding definiëren als een vrijheidsberoving. Dan is het consistent om naakt te eten, te koken, schoon te maken en ook yoga te doen. "Maar zelfs de yogi's in India dragen een lendendoek", zegt True Fitness-blogyoga-expert Romana Lorenz-Zapf. Haar echtgenoot, ook lerarenopleider, voegt hieraan toe: "Anatomisch gezien zijn er ook enkele obstakels bij het verkrijgen van naakte asanas. En aanpassingen, dat wil zeggen correcties door de yogaleraren, gaan niet naakt. "Yoga moet leiden naar de stilte, je verbinden met jou. Vraag jezelf, hoeveel je in je hoofd zou hebben met je naaktheid en de naaktheid van de andere studenten, als je zonder kleren gaat in de naar beneden gekeerde hond of de hoofdstand ... Plop! Holger Zapf: "Het hangt af van de sociale en culturele context. Wij zijn een gekleed bedrijf. Naakt is intiem. "En privé. Probeer het en kijk hoe het in de klas zou voelen met andere mensen.

Yogafactor: 1
Geen kleren - veel afleiding. Weinig yoga.

Woede Yoga met Heavy Metal

Anger, Metal en Devil Horns

Dronken hard metaal, fuck-je-vingers, schreeuwde agressies uit in donkere zalen, duivelsgroeten - dat is een yoga-variant die zelfs werkt op het metaalfestival in Wacken. De woede moet uit zijn, de duisternis voelde. Geen zonnegroeten, geen om. In plaats daarvan huilt weerwolf. De krijger wordt hier Destroyer genoemd. Metal Yoga is donker, krijgshaftig, agressief. Misschien zijn er mensen die het nodig hebben om de kalmte van het denken te creëren. Misschien brullen ze gewoon tegen de angst voor stilte.

Yogafactor: 1
Hoe drukken we deze yoga uit? Eerlijk gezegd, geen yoga

Yoga en boksen

Rekken en stabiliseren

Kernstabiliteit, zachtheid, kracht - dit zijn allemaal neveneffecten van normale yogapraktijken. Boxing Yoga combineert moves van Ashtanga yoga en bokstraining. Zacht en hard, Yin en Yang. Voor boksers een goede aanvulling, voor yogins een variant waarbij de polsen worden verbonden om ze te stabiliseren. Meer training dan yoga. Geleid door een yoga-instructeur en gericht op pauzeren en kalmeren, kan Boxing Yoga goede toegang bieden voor mensen die niet meteen naar verlichting willen gaan.

Yoga factor: 3
Dicht bij helderheid en zuiverheid. Dus yoga.

Vond je deze fotogalerij leuk? Yes! Nee!