Fitness-gadgets 10 oefenmachines voor thuis

Past de klok rond

Als je onafhankelijk wilt zijn van club en fitnessclub, dan sla je het thuis thuis krachtig op. De maximale funfactor levert echt goede uitrusting op.

Goedkoop een door

Het Tonifit-tractie-apparaat van Decathlon heeft twee banden aan de linker- en rechterkant, die na het trainen in het broekzeem kunnen worden verzonken. Oefenvoorbeelden zijn beschikbaar (ook als een YouTube-clip) op de website van de fabrikant. De prijs is klein: Tonifit is al beschikbaar voor 39, 90 euro.

Meer informatie: decathlon.de

Noble-ijzer

Betere lift: de loft-designer dumbbells zijn een echte versiering voor elke woonkamer. De vijf paar dumbbells (2, 3, 4, 5 en 6 kilogram) zijn beschikbaar, inclusief walnut volledig houten sculptuurstandaarden - met roestvrijstalen planken en voet. Schoonheid heeft echter zijn prijs: de complete set kost 3954 euro. Je kunt de paren dumbbells ook afzonderlijk kopen (vanaf 329 euro per paar).

Meer informatie: hockshop.de

Slenteren zonder elektriciteit

De San Diego rx-600g recumbent-hometrainer van de True Fitness Blog-serie van Rex Sport werkt zonder kabels: dankzij het innovatieve generatorsysteem is er geen stroomaansluiting nodig. 24 trainingsprogramma's, maximaal vier gebruikersprofielen. Maximale belasting: 350 watt. Maximaal gebruikersgewicht: 150 kilo. Handpolssensoren. (ongeveer 749 euro)

Meer informatie: prophete-shop.de

Halterset voor luxe homies

Het transparante rek van het Wellness Rack neemt de gewichten na de training op. De twee handgrepen (Jolly Handles) hebben een innovatief push-pull-vergrendelingssysteem. Alle schijven zijn bedekt met siliconen. Dit minimaliseert de slijtage van de gewichten en de oppervlakken waarmee ze in contact komen. Elke 8 plakjes à 0, 5 en 2 kilo, ongeveer 695 euro.

Meer informatie: technogym.com

Krukken in plaats van pompen

De Watergrinder van NOHrD is geïnspireerd op de zeilsport: daar moet de molen in no-time uitvaren en perfect trimmen. Met de WaterGrinder train je je armen, schouders en buik, borst en onderrug - benen en billen werken statisch. Verschillende versies, verkrijgbaar vanaf 1499 Euro.

Meer informatie: waterrower.com

Sterke sparringpartner

Eenheden op de zandzak trein armen en romp. En zijn onverslaanbaar goed voor het cardiovasculaire, dwz hart- en vaatgerelateerde uithoudingsvermogen. Bovendien is de training een geweldige stressmoordenaar. Of het nu gaat om recht, uppercut, cross of jab: de stootvaste bokszak, in q-stijl met buffelhuidhoes, zorgt ervoor dat alles gelijkmoedig is. Gewicht ongeveer 32 kilo. Diameter 30 cm. Tot 300 euro inclusief verchroomde ophangketting met wartel.

Meer informatie: sport-tiedje.de

Roeien voor landrotten

Roeien traint het uithoudingsvermogen, het bewegingsapparaat en de houding, terwijl de gewrichten worden beschermd. Door water als weerstandselement te gebruiken, simuleert de waterrobot het echte roeien op kalm water onmiddellijk. Dit is hoe je je kunt voelen in de buurt van de originele sport. Het apparaat kan na de training rechtop worden gezet om ruimte op de muur te sparen. (vanaf 1499 Euro)

Meer informatie: waterrower.de

Steel hover help

Calisthenics, lichaamsgewichttraining, is de megatrend: het heeft veel lichaamsbeheersing, kracht en coördinatievaardigheden. Er zijn veel bewegingspatronen mogelijk op de gegalvaniseerde stalen staven van de powercube - voor alle spieren van het lichaam. Praktijkvoorbeelden zijn te vinden op de homepage van de fabrikant en op het YouTube-kanaal van uitvinder Tim Wacker. (ongeveer 120 euro)

Meer informatie: wacker-sports.de

Sixpack stand

Ab Coaster is al geruime tijd een topverkoper in de VS. Hij heeft bewezen de buikspieren effectief te trainen, omdat de constructie de heupflexor tijdens alle oefeningen uitschakelt. Aangezien de romp vast is, is het apparaat net zo geschikt voor beginners als voor professionals, het risico op letsel is erg laag. Constructie en kogellagers zijn gemaakt van staal. Met transportwielen. Vanaf 249 euro.

Meer informatie: sport-tiedje.de

Maximale bewegingsvrijheid

Het Kinesis-kabelsysteem van Technogym, dat 360 graden kan worden bewogen, maakt volledig natuurlijke bewegingen mogelijk. Met het totaal van zes hendels kunnen meer dan 200 oefeningen worden uitgevoerd op de nobel ontworpen constructie zonder goede voorinstellingen. Het soft-touch display maakt selectie van weerstand op een schaal van 0 tot 20 mogelijk met een enkele beweging. (ongeveer 9750 euro)

Meer informatie: technogym.com