De beste hoofdtelefoon voor sporters 4 sport-hoofdtelefoons in de test

17. Gemakkelijk te gebruiken met de Sony MDR-AS40EX

De oortelefoon MDR-AS40EX van Sony wordt in de gehoorgang geplaatst. Dit zorgt voor een goed geluid en stabiliteit, maar sluit ook sporters af van de omgeving. Het geluid is nogal middelhoog tot hoog. Als u tijdens het hardlopen veilig wilt zijn, kunt u dit doen met de afneembare oorhaken en zo de typische kabelruis verminderen bij het gebruik van in-ear hoofdtelefoons. Het zweetbestendige en spatwaterdichte apparaat kost momenteel € 65 via Amazon (vanaf mei 2018). Conclusie : heel gemakkelijk met een goede grip. Geluidsbeeld goed, maar zonder veel bas.

18. Past en heeft lucht: de Nike Flow SHJ026

De Nike Flow SHJ026 is een headset met knop en een beugel die op de gehoorgang rust. Hij draagt ​​aangenaam. De oorhaken zijn relatief groot - mensen met kleine oren moeten ze dragen. Via Amazon momenteel ongeveer 45 euro (vanaf mei 2018). Conclusie: goed passend alternatief voor in-ears, maar het basvolume heeft iets.

19. Maatwerk: de DTX 100

Het individuele model van de DTX 100 van Beyerdynamic bevat een tegoedbon voor het maken van persoonlijke oordopjes bij een audicien. De zit dan echt perfect in het oor, omgevingsgeluid is volledig uitgesloten. Geweldig voor ongestoord luisterplezier, tijdens het lopen hoor je zijn loopvlakken en ademgeluiden maar behoorlijk hard. De klassieke DTX 100 zonder de speciale aanpassing die je nu via Amazon krijgt voor ongeveer 30 € (vanaf mei 2018). Conclusie: high-end geluid voor audiofans.

20. Bewezen basgordel: de Koss Sporta Pro

De opvouwbare Sporta Pro van Koss is bijna identiek aan de Porta Pro, behalve de opvouwbare bar. Beiden worden al meer dan 25 jaar beschouwd als twee van de beste draagbare hoofdtelefoons met een volumineus en basgestuurd geluid. De Koss Sporta Pro krijg je momenteel op Amazon vanaf ongeveer 35 € (vanaf mei 2018). Conclusie : baswonder in retro-ontwerp.