Weight Loss Tips uit Hollywood De voeding van beroemdheden

Kate Winslet

Het gerucht gaat dat Kate Winslet een "Facial Analysis Diet" doet. De behandeling begint op het gezicht. De gezondheidsadviseur identificeert mogelijke allergieën en intoleranties in termen van kleur en huidstructuur. En dan het dieetplan. Aardappelen, groene groenten en granen zijn er zeker.

Brad Pitt

Om te schitteren in zijn films, bijvoorbeeld Fight Club met spieren, eet Brad Pitt zes kleine maaltijden per dag. Hele granen en hoogwaardige eiwitten van kip, vis en eieren staan ​​hoog op het menu. Groene groenten zoals spinazie, snijbiet en veel kruiden maken het menu compleet.

Jennifer Lopez

De eigenaar van de mooiste pop-pos in Hollywood is momenteel op het Dukan-dieet - een vierstappenplan van de Franse dieetgoeroe. Pierre Dukan. Ze vertrouwt op eiwitrijk voedsel, maar alles moet vetarm zijn. Zuivelproducten - natuurlijk magere melk - zijn ook toegestaan. Omdat het dieet zo extreem is, moet het eerst maar voor een week worden gedaan. Lopez moest na haar tweelingzwangerschap terug naar haar beste kant komen.

Gwyneth Paltrow

zweert bij het macrobiotische dieet. Niet alleen het dieet speelt hier een grote rol, maar ook de hele manier van leven. Veel beroemdheden zijn volgelingen van het spirituele dieet. De onderverdeling van voedsel in Yin en Yang is gebaseerd op het zenboeddhisme. Bruine rijst is een belangrijk onderdeel van macrobiotiek. Groenten, salades, granen, algen en andere gezonde voeding vormen een aanvulling op het bewuste dieet.

Jennifer Aniston

Ook Jennifer Aniston zou een voorstander moeten zijn van het dieet voor babyvoeding. Voor haar rol in "Just Go with It" zou ze, onder begeleiding van haar coach, 3, 5 pond verloren hebben. Met 14 dagelijkse porties gepureerde babyvoeding en niet meer dan ongeveer 1200 calorieën heeft ze het gedaan. Bovendien ziet ze af van vet en zoet. Geen wonder dat ze meer dan 40 lijkt op een 20-jarige.

Kellan Lutz

De acteur verlaat het huis nooit zonder ontbijt. Kleine porties - om de 2 of 3 uur - veroorzaken geen vetophoping op het lichaam van Kellan. De consistente toevoer van voedingsstoffen helpt tegen een permanent hongergevoel. Als een late night snack, behandelt de ster graag hard gekookte eieren. Ze voorzien zijn lichaam van voldoende eiwitten.