Noble Equipment Fitness op zijn best

Sculpturen van kracht

De elegant met elkaar verweven magnetische dumbbells van één pond vormen een onderdeel van de nieuwe wellness-serie van Menu Design . 139 euro per koppel bij

Volledige shaker

Ongeveer 65.000 stenen laten de trillingsvibrator "VibroGym Diamond" sprankelen. Door de volledig roestvrij stalen trilplaat te verfijnen met "Gekristalliseerde" -Swarovski-elementen, wordt elke training een glinsterende prestatie. Voor degenen die niet alleen van luxe houden maar ook leven. Prijs op aanvraag

Salon-ready crossen

De crosstrainer "Satura P EXT" van Kettler beschermt de knie en de rug met "Extended Motion System". ongeveer 1260 euro.

Balla Italia

Bal (100 euro), langhalterrek (562 euro), treinen (met tas, 226 euro) van de Italiaanse fabrikant Technogym .

Bevoegdheden in Piercinglook

Sport kan zo mooi zijn! Met deze elegante halters van Philippi Design wordt fitnesstraining puur genieten! Materiaal: vernikkeld, gepolijst, 2 x 1 kg. 74, 80 euro.

Spieren door waterkracht

Je kunt echt thuiskomen met het topmodel van Waterrower . De roeier van roestvrij staal is beschikbaar voor 2299 euro, vanaf 1499 euro in fijn hout.

Wilde trillingen

Power Plate biedt nu een individuele look voor joggingtraining thuis - bijvoorbeeld in het ontwerp "Leopard" of "Camouflage". Prijs op aanvraag.

Kast met fitnessvulling

De Münster-meubelmakers Ruhe en Raum hebben iets speciaals bedacht voor thuisatleten: ladekasten en stellingsystemen met halters, Theraband en trainingshandschoenen. Foto: "James", 995 euro.