Elimineer rimpels Van warmte naar spuit

Artecoll

Het micro-implantaat bestaat uit kleine acrylkralen. Artecoll wordt geïnjecteerd onder de vouw. Vier weken voorafgaand aan de behandeling moet een allergietest worden uitgevoerd om de verdraagbaarheid van het product te testen. Nazorg is vaak niet nodig of pas na een paar jaar.

Kosten: tussen 500 en 1000 euro

Gebruikt met:
Nasolabiale plooien, voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, gezichtlittekens, contouren van specifieke lichaamsdelen (bijv. Lipopbouw)

Bijwerkingen:
Zwelling en roodheid kunnen zich in de eerste twee dagen ontwikkelen. In de eerste paar maanden voelt het implantaat hard aan, maar wordt het na verloop van tijd zachter.

hyaluronzuur

De eigen substantie van het lichaam maakt deel uit van ons bindweefsel. Maar al na de leeftijd van 25 jaar neemt het bedrag af. Als gevolg hiervan verliest de huid zijn elasticiteit. Hyaluronzuur kan in de bovenste huidlaag worden geïnjecteerd. Hiervoor zijn twee tot drie behandelingen nodig. Het effect duurt tussen zes en twaalf maanden. Of het wordt pijnloos in de huid gewreven met behulp van een koude oppervlaktelaser (NOOP-behandeling). Het effect ontvouwt zich na één dag, maar duurt slechts een paar weken.

Kosten: een behandeling met de spuit kost tussen 200 en 300 euro, met de laser vanaf 169 euro.

Gebruikt met:
Décolleté, nek, wangen, ooghoeken, lipgebied

Bijwerkingen:
Een injectie kan zwelling en roodheid veroorzaken op de injectieplaats, die na enkele uren verdwijnen. In zeldzame gevallen kunnen zelfs kleine kneuzingen optreden, deze verdwijnen na enkele dagen vanzelf.De behandeling met de laser is zonder risico en zonder bijwerkingen.

Harmony-laser met pixelbijlage

De laser veroorzaakt door impulsen de verwijdering van de dermis (dermis) en epidermis (bovenste huidlaag) en stimuleert de regeneratie van een gezonde huid. Alleen kleine delen van de huid worden verwerkt. Behandeling omvat twee tot vier sessies met een interval van vier weken en duurt maximaal een jaar.

Kosten: tussen 150 en 250 euro

Gebruikt met:
Rimpels, bruine vlekken, nek, borst, handen

Bijwerkingen:
Lichte zwelling kan optreden in de eerste paar dagen. Daarna begint de huid gemakkelijk te schuren, de eerste tekenen van een genezingsproces.