Schoonheidstips Vrij ontspannen

ochtendlucht

Na het opstaan ​​doe ik rekoefeningen. Beste op het open raam, voor het extra-wakker effect. De frisse lucht activeert de bloedsomloop en stimuleert de bloedsomloop.

energy drink

Veel drinken is als zorg van binnenuit, omdat het de huid van vocht voorziet en er elastischer uitziet. Ten minste twee liter water per dag is een must voor mij. Groot neveneffect: ik word niet zo snel moe.

Wit uur

Na een zware dag hou ik ervan om te ontspannen in een bubbelbad. De hitte maakt de spieren los en stressklachten worden onmiddellijk verdreven. Afhankelijk van de stemming voeg ik essentiële oliën of een geurig badadditief toe, bijvoorbeeld rozenolie.

Zacht soepel

Haar of stoppels onder de oksels en benen zijn niet toegestaan ​​voor modellen. Bijzonder praktisch is de nieuwe Venus Breeze: het 2-in-1 effect zorgt voor een aangename scheerbeurt in slechts één stap, zonder extra scheergel.

frisse douche

Nog een geweldige oppepper - na het douchen liet ik mijn benen een tijdje koud lopen. De kou stimuleert vermoeide benen en zorgt ervoor dat de huid er rooskleurig uitziet.

Express ontspanning

Omdat ik meestal hoge hakken draag tijdens opnames of op de catwalk, doen mijn benen en voeten vaak pijn in de avond. Dat is waarom ik graag mijn voeten trakteren op een extra dosis ontspanning met een lauw voetbad. Als ik geen tijd heb, wikkel ik ijsblokjes in een handdoek en masseer mijn benen ermee. Dat wordt verfrissend!