Attractiveness 22 tips voor een beter uiterlijk

1. Behandel de huid

De huid is zo'n belangrijk kenmerk van aantrekkingskracht omdat het de grens vormt tussen het lichaam en de omgeving. Hun toestand laat ons dus raden hoe het lichaam samenwerkt met externe invloeden. Ver vooruit op de aantrekkelijkheidsschaal is een gelijkmatige, enigszins rosé of bronskleurige, puistvrije en gladde huid.

Dit geldt vooral voor het gezicht. De beste schoonheidsbooster is zuurstof. Is er bijvoorbeeld tijdens een wandeling onbeperkt en gratis. Een huidvriendelijk dieet werkt ook wonderen (zie Tip 24).

Omdat het gezicht zo'n belangrijke rol speelt, mag de oogzorg niet worden verwaarloosd. Als de ogen gezwollen zijn na een zware nacht, beveelt Carsten Fischer, hoofdmake-upkunstenaar van Clarins, groene theezakjes aan als een kompres (eerder 10 minuten eenvoudig in het ijsvak gedaan). Koud water verdrijft het grijs en een goede moisturizer maakt het glad.

Bovendien geeft ze een felle zonnepoeder (gebruik nooit make-up die donkerder is dan haar eigen huidskleur - dat maakt je oud!). Het verhoogt zijn aantrekkelijkheid met een speciale zelfbruiner voor mannen, die de huid voorziet van aanvullende voedende middelen.

2. Onderhoud de tanden

Zelfs witte tanden zoals parels aan een touwtje zijn nu het ideaal van mondschoonheid. Meer en meer volwassenen halen daarom in de kindertijd de gemiste orthodontische behandeling in. Ondertussen betalen sommige fondsen subsidies, als de regeling medisch noodzakelijk is. Een zorgvuldige mondhygiëne is voor iedereen haalbaar: twee keer per dag poetsen, met floss en interdentale borstels, één keer per jaar als voorzorgsmaatregel en één keer voor het reinigen van professionele tanden. Natuurlijk worden ook uw tanden wit gemaakt door de tandarts (die u om de drie jaar kunt herhalen).

3. Geef het haar glans

Best zoveel mogelijk haren op het hoofd en zo weinig mogelijk op het lichaam. Voor harige mannen kunnen rug en extremes nog steeds fans vinden, maar wilde groei in de vrouwelijke bikinilijn of onder de oksels - alsjeblieft niet! Voor het haar van het hoofd geldt: van tijd tot tijd een meerdaagse fase zonder shampoo, conditioner, schuim en wasinzet. Dit heeft een balancerend effect en je haar bedankte het onmiddellijk met glans en volheid - overigens ook een duidelijk teken voor robuuste verdedigingen.

4. Houd de vorm

De aantrekkelijkste vrouwelijke ogen zijn groot en amandelvormig. Waar de natuur niet schoon heeft gewerkt, helpen decoratieve cosmetica. Carsten Fischer von Clarins adviseert een delicate oogschaduw vanuit zijn ooghoek naar het voorhoofd. Belangrijk: brouw tenminste in de vorm van borstelen en laat het niet overstromen. Voor de lippen een glans in de huidtint. Als contour potlood, dan nooit donkerder dan de lip toon. Breng mascara alleen aan op de bovenste wimpers. In het onderste ooglid met poederoogschaduw of Kohl versterken de nek.

5. Druppel als een model

Gouden regel van aantrekkelijkheidsonderzoek: vrouwen moeten vrouwelijk zijn, mannen mannelijk. Want de heren van de schepping zijn daarom van toepassing: laat je Muckis zien! Ze getuigen dat ze een goede testosteronwaarde hebben (het mannelijk geslachtshormoon heeft een anabolisch effect, dwz spieropbouwend effect). Een geavanceerd krachttrainingsprogramma zou optimaal zijn, maar als het snel moet gaan, helpt het soms het trucje van het model: spieren op te pompen met veel herhalingen en weinig gewicht. Op deze manier schiet meer bloed in de spieren en zorgt voor een mollig effect dat maximaal drie uur aanhoudt. Goed geschikt zijn push-ups en oefeningen met dumbbells tot tien kilogram.

7. Verplaats in stijl

De typische catwalk is geen gewaagde uitvinding van gekke modeontwerpers, maar drijft hem tot het uiterste, wat we aantrekkelijk vinden. Amerikaanse onderzoekers hebben ontdekt dat de vrouwelijke gang goed wordt ontvangen wanneer het bovenlichaam niet zijdelings beweegt, maar de heupen naar links en rechts slingeren en hun voeten op één en dezelfde denkbeeldige lijn zetten. Speciale uitdaging: het geheel moet er nog steeds casual en natuurlijk uitzien. Bij mannen kan het bovenlichaam stil bewegen (vooral de schouders kunnen gemakkelijk heen en weer zwaaien), laterale heupbewegingen zijn helemaal niet goed. Krachtig en vastberaden - zo willen vrouwen mannen zien gaan.

7. Stimuleer hormonen

Oefening zet ons lichaam bij elke bocht in volle gang en zorgt ook voor een goede balans van hormonen. Maar let op: degenen die regelmatig trainen hebben de neiging oestrogeen te verminderen, terwijl het aandeel testosteron toeneemt. Hoewel dit vaak zeer nuttig is voor vrouwen als het gaat om het verminderen van vet, kan dit bij intensieve stress op de lange termijn ten koste gaan van vrouwelijkheid. Dus je moet kijken hoe je lichaam reageert op verschillende eisen. Overigens veroorzaken zelfgeschreven hormoonpreparaten meestal op de middellange en lange termijn weinig, omdat de eigen productie van het lichaam dan verward raakt.

8. Vorm het midden

Onze taille speelt een centrale rol in aantrekkelijkheid. Voor: Bij mannen is het de basis voor de typische V-vorm van het bovenlichaam, bij vrouwen samen verantwoordelijk voor opwindende rondingen. De Amerikaanse evolutionistische psycholoog Devendra Singh stelde zelfs een ideale waarde van 0, 7 in voor de vrouwelijke taille-heupratio. Naast duurtraining voor het verbranden van vet zijn gerichte spierversterkende oefeningen voor de buikspieren aan de voor- en zijkant ook geschikt om de taille te vormen.

9. Verbrand vet snel

Zodat de typische mannelijke of vrouwelijke lichaamsvormen überhaupt zichtbaar zijn, mag er niet een te dikke laag vet zijn die hen bedekt. En om af te vallen, is hardlopen ideaal.

Lange tijd werd lage snelheid aanbevolen voor vetverbrandingstraining. Per percentages is het vetverbrandingspercentage inderdaad het hoogst bij deze belasting, maar de absolute waarde neemt toe naarmate we sneller lopen. Om de kilo's zo snel mogelijk in de val te laten lopen, adviseert FIT-FOR-FUN-expert en trainingswetenschapper professor Kuno Hottenrott intervaltraining: "Beginners moeten meer intensieve secties scheiden door langere pauzes, gevorderde studenten schakelen het best tussen stevig tempo en draf." Overigens, studies hebben aangetoond dat magere vrouwen er nogal onaantrekkelijk uitzien (een vetpercentage van minder dan 20 procent moet worden vermeden met betrekking tot je vrouwelijkheid).

10. Definieer spieren

Mannen, kijk uit: spieren worden vooral mooi als ze op de juiste manier worden geproportioneerd en gedefinieerd. Daarom trainen niet alleen de borst, maar ook de rug, niet alleen het bovenlichaam, maar ook de benen. Enerzijds speelt voeding een belangrijke rol bij optimale definitie (dat wil zeggen: veel eiwitten, minder koolhydraten, "goede" vetten) en ten tweede telt het trainingsprogramma. We raden één "zware" dag per week aan met drie keer vijf herhalingen per oefening en één "snelle" dag met drie keer vijf herhalingen per oefening, behalve dat de gewichten deze keer veel lager zijn, maar de bewegingen zijn explosiever. Voor beide eenheden ongeveer 15 minuten opwarmen op de crosstrainer of loopband. Op de top: maak een losse duursessie van ongeveer 45 minuten per week af.

11. Stel een geurmarkering in

Parfumeurs mengen hun creaties op een zodanige manier dat dierlijke componenten onder de waarneming handelen. Musk, barnsteen, civet en bever gaan uit het genitale gebied en mannen vinden deze geuren gewoon cool, zelfs als ze regelrecht uit de felbegeerde vrouw komen. Parfum dient dus als een maatschappelijk geaccepteerd voorspelinstrument. Overigens vinden vrouwen opwindende okselgeur - tijdens seks! Neem eerst een douche en gebruik deodorant; Anders komt het zelfs niet zo ver.

12. Tik zachtjes aan

Is het delen van liefkozingen in je relatie ook een bijna vergeten ritueel? Dan zou je het snel moeten doen herleven. Sensuele aanraking is een onuitputtelijke bron van welzijn, voor lichaam en geest - en dus voor een positief, sympathiek charisma. "Er zit een soort ontspanningssysteem achter, wat ervoor zorgt dat we ons kunnen terugtrekken en regenereren", zegt professor Uwe Hartmann, hoofd van de afdeling Klinische Psychologie van de medische faculteit in Hannover. Omdat de klieren het lichaam overspoelen met de "feel-good" hormonen oxytocine en prolactine. Trakteer uzelf op deze "warme regen", soms in het dagelijks leven, bijvoorbeeld tijdens een partnermassage. Dat brengt misschien ook andere, net als verjongende hormonen in het tumult ...

13. Slaap lekker

Zalig sluimeren terwijl schoonheid wordt opgenomen. Dit is inderdaad mogelijk, op voorwaarde dat je lang genoeg slaapt - en zo ongestoord mogelijk. Dan zijn alle regeneratieprocessen in volle gang. Onze organen herstellen, groeihormonen stimuleren de celvernieuwing, die de huid opnieuw aanspant en uitstraalt. De optimale slaapduur hangt af van uw bioritme: bent u een vroege vogel of een nachtbraker, een slaper of een slaper? Houd rekening met je aanleg en dwing jezelf niet om een ​​bepaalde hoeveelheid slaap te vervullen. "Een absoluut minimum, zie ik echter na vier tot vijf uur", zegt de beroemde slaaponderzoeker professor Jürgen Zulley van de universiteit van Regensburg. Onze extra tip: Gebruik geen alcohol als slaapmiddel - het vermindert de diepte van de slaap en vermindert zo het recreatieve effect.

14. Houd houding vast

Gekruiste armen wijzen ons af, we interpreteren het kantelen van de nek als genegenheid. Maar dit zijn slechts de "luide" berichten van ons lichaam. Tegelijkertijd deelt hij veel subtieler met zijn tegenhanger.

Zelfs de basishouding, zoals een recht en gestrekt kruis, staat voor veiligheid en zelfvertrouwen. Laat het bekken gewoon rechtop staan ​​terwijl u staat of staat, dan strekt uw rug zich bijna vanzelf uit. Daarnaast open en verlaag je de schouders, wat de nekspieren ontspant, de hersenen beter worden voorzien van bloed en helder kunnen denken. Aan de andere kant, trek je schouders naar je oren en signaleer je tegenhanger: "Ik geef me over."

15. Meer lachen

Het verlicht stress, versterkt het immuunsysteem en stimuleert de bloedsomloop. Daarnaast worden er berichten over de boodschapper in de hersenen vrijgegeven, die ons een volledig gevoel van welzijn geven - en een casual uiterlijk. Ergo: Lachen is gezond! Maar niet alleen actief lachen maakt je aantrekkelijk. Britse onderzoekers kwamen erachter: vrouwen zijn vooral te vinden op glimlachte mannen.

Op zijn beurt: de proefpersonen beoordeelden mannen in hoger beroep. In een tweede test werden de getoonde mannen geflankeerd op de foto's van vrouwen, die hem vriendelijk, neutraal of taxerend aankeken. Resultaat: de lachende mannen presteerden beter in een nieuwe beoordeling door de vrouwen.

Wat heb je ervan? Ze kunnen aantrekkelijkheid geven! Door een glimlach te geven aan je metgezel.

16. ontmoet vrienden

Een vriendschap is gebaseerd op sympathie, vertrouwen en waardering. Vrienden delen succes en verslaan elkaar en koesteren elkaar voor onze eigen bestwil. Dus ze zijn, net als de familie, in de achtbaan van het leven een belangrijke constante, die ons uitruilt voor onzekere tijden. En dus is het geen wonder dat dicht bij onze naaste medewerkers ons welzijn en zelfvertrouwen enorm toenemen. Profiteer er in de toekomst nog meer van. Verzamel uw dierbaren, zoals vaak het geval is, niet alleen in tijden van crisis. Schep in uw volgepakte dagelijkse routine afspraken die u gebruikt voor joint ventures en gesprekken.

17. Probeer iets nieuws

Klinkt niet zo heerlijk, maar brengt schoonheid op zijn best: Bittere stoffen uit het voedsel stimuleren de spijsvertering en ontgiftingsorganen en zorgen zo voor een heldere, zuivere teint. Tip van Hans Lauber, auteur van het boek "Schönkost" (Kirchheim, 29, 80 euro): elke ochtend eet een bittere grapefruit op een lege maag - dat maakt de kilo's tuimelen en maakt de huid fit. Andere "bittere sterren" uit de keuken: artisjokken, andijvie, cichorei, hop en laurier.

18. Koken (leren)

Dat vrouwen het slechts matig aantrekkelijk vinden bij mannen wanneer hij op voetbal staat, niet bijzonder verrast. De aantrekkelijkste hobby is koken vanuit het oogpunt van vrouwen (dit was het resultaat van een recent onderzoek van Elitepartner.de): met meer dan 79 procent staat het bovenaan de lijst. En zelfs omgekeerd: zelfs meer dan 76 procent van de mannen voelt zich het meest aangetrokken als ze kunnen koken. Dus ga naar de potten: zelf koken maakt je niet fit, vol en slank, maar ook wenselijk!

19. Heb een lekker drankje

Het goedkoopste en meest effectieve schoonheidselixir is ... eenvoudig en eenvoudig! Deze basisstof van ons lichaam (we zijn ongeveer 60 procent) vult de cellen, maakt de huid stevig en het bindweefsel strak. Gebrek aan vocht, je ziet het meteen op een slappe, vermoeide huid. Drink de beste 1, 5 tot 2 liter stilstaand water per dag, rustig ook vanaf de lijn!

20. Eieren variëren

Dieet-aminozuren zijn het bouwmateriaal van onze lichaamscellen. Om ervoor te zorgen dat het bindweefsel jong blijft en goed regenereert, hebben we aminozuren nodig. Om er optimaal voor te zorgen, zou je zijn toevlucht moeten nemen tot verschillende bronnen van eiwitten. De dermatoloog dr. Michaela Ax-Gadermann wijst erop dat vooral vrouwen vaak te weinig eiwitten gebruiken. Maak gebruik van de mogelijkheden: vis, mager vlees, eieren, kaas, peulvruchten, tofu, yoghurt, kwark zijn goede bronnen van eiwitten.

21. Bescherm met caroteen

Een van de belangrijkste beschermende stoffen voor de huid zijn de carotenoïden. De natuurlijke kleurstoffen zijn voornamelijk in rode, gele en groene groenten en fruit. Ze ontvouwen hun effect niet alleen in de plant zelf, maar ook in ons lichaam. Vooral in de huid voorkomen ze schade door de vrije radicalen te vangen die constant uit zonlicht komen. Tip van professor Michael Hamm, voedingsdeskundige: "De regeneratie van de huid duurt 28 dagen. Daarom moet men aannemen dat pas na deze periode het volledige beschermende effect optreedt. "

22. Gebruik goede vetten

Niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit moeten we onze huid goed smeren: met waardevolle vetzuren uit plantaardige bronnen. Bijvoorbeeld olijfolie (bevat squaleen voor een soepele huid), walnotenolie, canola-olie of lijnolie (rijk aan ontstekingsremmend alfa-linoleenzuur) en tarwekiemolie (hoogste vitamine E-gehalte). Belangrijk: koop vooral vlas- en tarwekiemolie in kleine flesjes en consumeer snel. Beide worden snel ranzig en verliezen dan hun positieve effecten.