Past in de Job 10 Ultimate Stresskiller

1. Haal diep adem

Onder stress ademen we snel en oppervlakkig. Uw toonbank: 2-3 keer per dag om het raam te openen, leg uw handen op de buik en volg bewust de ademhaling.

2. verscherpen geest

Plaats de wijs- en middelvinger op de slapen. Masseer met zachte druk en cirkelvormige bewegingen gedurende vijf minuten - ontspant mooi en klaart het hoofd.

3. Power Napping

Sluit uw ogen gedurende 10 minuten na de middag - verhoogt uw concentratie en efficiëntie.

4. Laad actief op

Bespreek het met collega's voor yoga in de middag. De opgehoopte spanning maakt plaats voor beweging. Ze voelen zich snel weer energiek.

5. Praat vrijuit

Frequente bellers mogen de hoorn niet in de nek steken, spanning is onvermijdelijk. Ideaal: maak trouwens luidsprekers en squats.

6. Praat met collega's

Dit brengt je na een geconcentreerde werkfase op korte termijn naar andere en vaak leuke gedachten - en maakt je geschikt voor de volgende uitdaging.

7. Verander van positie

De ideale zitpositie bestaat niet. De verandering maakt het, het brengt ook regelmatig strekken en strekken met zich mee - en dit is zelfs in de bureaustoel.

8e overwinning

Ruim het bureau op en stel prioriteiten in de taken, delegeer het indien nodig - dat bespaart tijd, is goed voor de zenuwen.

9. trap op

Kijk uit naar elke stap die je op en neer kunt nemen - de trappen zijn een topfitnessinstrument! Lift? Voor jou vanaf nu taboe!

10. Drink veel, heb een gezonde snack

Zet 's morgens 1-2 flessen mineraalwater en een snack (fruit, noten) op je bureau: dit is puur natuurkracht.