Je fitnessrecept Wat de winnaars zeggen over hun recepten

Zalmsalade van Darko Pavic

"Ik ben dol op nieuwe recepten. Belangrijk: weinig calorieën, maar veel gezonde vetten, mineralen en vitamines. Bovendien helpt koken me ontspannen in mijn stressvolle leven van alledag en creatief te worden. "

Savooiekool met rundergehakt van Carmen Wolf

"Ik ben al twee jaar een low carb-fan. Alles wat ik leuk vind, verander ik in gerechten met weinig koolhydraten. Ik heb hier bijvoorbeeld pastinaak in plaats van aardappelen gebruikt. '

Sweet Potato Tofu Pan van Nici Probst

"Ik ben al ongeveer een half jaar een flexitariër en een tegenstander van buitensporige vleesconsumptie en massale veehouderij. Dat is waarom groenten elke dag op mijn menu staan. "

Pollock in polenta jas door Sarah Friehoff

"Ik hou echt van vis eten en was op zoek naar een alternatief voor de standaard broodkruimels gemaakt met broodkruimels. Dat is de reden waarom ik de variëteit Polenta heb getest en deze heb verfijnd met verse kruiden. "

Kip in folie van Katja Ude

"Koken is erg belangrijk voor me. Ik besteed veel aandacht aan mijn dieet, inclusief de herkomst van het voedsel. Mijn dieet moet ook overeenkomen met mijn sportieve doelen. "

Low Carb Chocolate Dessert door Maria Paraskevopoulou

"Ik kook vaak 's avonds om het eten mee te nemen naar het werk, maar ook voor vrienden. Ik heb sommigen al besmet met een gezond dieet. Ze bellen vaak en vragen om de recepten. "