5 dingen die je in juni kunt doen!

Quick Wins voor deze maand - hoe het werkt: controleren, maken, markeren in de kalender! We beloven je: je zult je beter voelen - veel plezier!

1. Actief om te werken

Het is te laat voor het excuus om te koelen-en-nat-uit-de-weg! Tijd om de fiets uit de kelder te halen en deze deze maand minstens een keer per week te laten werken - indien nodig, kunt u ook een deel van de reis met de trein maken. Dus begin je 's ochtends met een sportprogramma dat je wakker en fit maakt, en na de werkdag kun je je hoofd uitschakelen terwijl je ontspant op weg naar huis.

2. Maak de natuur schoon

Bij plogging wordt garbage collection ("Plocka" is Zweeds voor gedoe) gecombineerd met joggen. Ze rusten zichzelf uit met vuilniszakken en handschoenen en verzamelen op zijn ronde papier, plastic en Co. De perfecte manier om parken, bossen en meren grondig schoon te maken!

3. Start opnieuw

De helft van het jaar is bijna weer voorbij. Tijd om de staat van goede bedoelingen aan het begin van het jaar te controleren. Onthoud wat je in december hebt gedaan. Zodat je kunt zien hoe ver je bent gekomen. Maar je weet ook nog waar je de resterende maanden wilt werken - dit is het beste geschreven voor deze keer voor optimale motivatie!

4. Maak de marinade zelf

Het maakt niet uit of vlees, vis of groenten met u op de grill landen - met een smakelijke marinade smaakt alles veel beter! Als je ze zelf mixt, kun je experimenteren met verse ingrediënten en smaken zoals je wilt. Heb je ooit kip in orgelsap geprobeerd met gember, kurkuma, kerrie, knoflook en kokossuiker?

5. Op naar het bed!

Strawberry Time! De populaire vruchten smaken niet alleen goed, maar bieden ook veel gezonde ingrediënten. Waaronder ijzer, kalium en zelfs meer vitamine C dan citrusvruchten. Dus je hebt nu een voorraad zoete bessen in de keuken, rijd naar een aardbeienveld en help een handje! U kunt dus tonnen rijp fruit verzamelen, terwijl u geniet van de zon op de huid en lokale telers ondersteunen.