5 dingen die je nu in juli kunt doen!

Quick Wins voor precies deze maand - hoe het werkt: check, make, vinkje in de kalender! We beloven je: je zult je beter voelen - veel plezier!

1. Verlaat de comfortzone

De warme douche was gisteren: deze maand wordt koud gedoucht! De koele verfrissing werkt beter dan welke koffie dan ook tegen vermoeidheid en versterkt ook ons ​​immuunsysteem. Nog een voordeel: Koud douchen bevordert de bloedsomloop en versterkt zo het bindweefsel.

2. Watersporten

Ja, de mens is een gewoontedier. Maar in juli slaag je er eindelijk in om een ​​nieuwe sport voor je te ontdekken - op het water. Of het nu gaat om raften op de Rijn, kanoën op de Alster of opstaan, peddelen op de Ammersee - het wordt in ieder geval nat! Je kunt zelfs in Langenfeld bij Keulen zwaaien: op een staande golf in het meer leer je surfen als de profs.

3. Parkhopping

Namelijk op de eerste zaterdag in juli - dit is de officiële "Nationale Hop a Park Day". Het evenement is ontworpen om ons te motiveren om verschillende parken en groene ruimten in onze stad te ontdekken en een paar uur te ontsnappen aan de digitale wereld. Vertel je vrienden, pak je picknickmand, de ballengrill en de slackline - dan is je dag in het groen perfect. Tip: Eten in het glas, zoals quinoasalade of yoghurt met bessen, gelaagd ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook super praktisch voor transport en veroorzaakt geen afval.

4. Kom uit het dagelijks leven!

De zon schijnt, en je houdt het amper in de stad? Dan zou je snel iets moeten doen! Wat dacht je van een spontane reis naar de zee of een uitstapje naar het meer met je vriendin? Maar zelfs thuis kun je zorgen voor een andere omgeving en ontsnappen aan het dagelijks leven. Maak 's avonds een balkon naar je nieuwe favoriete plek: matras uit, favoriete muziek en sterren tellen mee!

5. Cherry-core spit

Nu zijn ze eindelijk lekker sappig en hebben we toegang tot onze harten: kersen smaken naar zomer en bevatten veel vitamines, foliumzuur en kalium. Maar hoe zit het met de kernen? Heel eenvoudig: daag een vriend uit en spuug op de weddenschap! Het wereldrecord is 21 meter ...