Gewichtsverlies Test Test uw dieet-IQ!

Nooit meer snoep, loop vijf keer per week en low-carb: waarom zou je jezelf martelen, als de weg naar de droomfiguur ook aangenamer kan zijn? Test je dieet-IQ!

Afslanken is niet zo eenvoudig. Niet alleen vechten mensen die willen afvallen tegen hun extra kilo's, maar ze worden ook overladen met zelfbenoemde dieetdeskundigen met het meest tegenstrijdige advies: nauwelijks is er sprake van zoveel geruchten, halve waarheden en tastbare leugens als bij diëten.
Zonder voeding, proteïne-feeds, low carb of ananas-kuren, zouden de reddingsboeien in een oogwenk moeten smelten. Het feit dat ze vervolgens na korte tijd weer op de maag en heupen verschijnen, en nog talrijker dan voorheen, is met opzet verborgen. Wie zonder een Jojo een gezond voedingspatroon en gewichtsverlies op de lange termijn wil eten, moet daarom een ​​kleine theorie over voeding hebben die geschikt is om de jungle van de voeding niet uit het oog te verliezen. Een recente studie biedt nieuwe inzichten in het goed getrainde onderbuikgevoel.
Misschien is dat niet nodig en je kent de wereld van calorieën, vetverbranding en meer.