Fitness van 30 seconden Krijg fit - snel en gemakkelijk!

Fit blijven en fit zijn vereist inspanning, tijd - en soms een kick in de kont. Ons idee: geen uitgewerkte plannen, maar korte, heldere tips. En daarvoor hebben we je nodig ...

Veel tijd, nauwelijks vrije tijd - velen van ons weten niet hoe ze sport, gezond eten of ontspannende breaks in hun dagelijkse leven kunnen integreren. Maar ze falen niet vanwege hun goede intentie, maar omdat ze "te veel willen doen". Bijvoorbeeld, na een dag hard werken in de studio, veel gewoon niet inpakken. En laat het volledig. Er is niet alleen "alles of niets"! Ons motto: draai het leven niet om, maar met de 30-seconden fitness in vorm.

SAMEN ZIJN WIJ STERK!

De tips en trucs kunnen bijna op elk moment van de dag en op elke plaats in actie worden gebracht. Er zijn dus nauwelijks obstakels, dus geen excuses. En nu komt het beslissende punt: de tips komen niet van ons, maar van jou. We weten zeker dat de meesten van jullie geweldige tips en trucs kennen om door te duwen, af te koelen, te versterken, te ontspannen, enz. Laat het ons zien!

Verpak uw "geheime tip" in een 30 seconden durende videoclip en upload deze direct naar fitforfun.de. Hieronder vindt u onze videodoos. Hier kun je eenvoudig opnemen via de videoknop, direct je 30-secondenfitnesstip opnemen en deze naar ons uploaden. Of je hebt al een video opgenomen en upload hem dan via de knop "upload video" met ons. Hier is geen grote filmkunst nodig. Simpelweg smartphone aan en uit. Leg je tip uit of introduceer het kort. Een voorbeeld van ons is hierboven te vinden. Als de oefening, de voorbereiding, duurt het iets langer dan 30 seconden - het zij zo, breng het!

FILM OMLAAG EN WIN PRIJS

Laten we gaan. We zien uit naar vele inzendingen die we allemaal verzamelen op DEZE extra pagina. Op deze manier kan iedereen door iedereen worden geïnspireerd. Zou gelachen worden als we niet samen uit onze dagelijkse rigiditeit getrokken werden. En nog een kleine traktatie voor u: elke afzender neemt deel aan de verloting van een van onze nieuwe loop-CD's - u zult gegarandeerd ook uw benen maken.

Hier kun je je video uploaden: