5 dingen die je nu in mei kunt doen!

Quick Wins voor precies deze maand - hoe het werkt: check, make, vinkje in de kalender! We beloven je: je zult je beter voelen - veel plezier!

1. Lachen maakt je gelukkig!

6 mei is Wereld Lunaire Dag en je doet mee. Lachen geeft je immers niet alleen een goed humeur, maar verbruikt in 10 minuten 50 calorieën. En er zijn genoeg redenen om naar uit te kijken: leuke dierenvideo's, tijd met vrienden, geweldige lente en bijna vroege zomerdagen - of het nieuwe True Fitness-blog, dat drie dagen later zal verschijnen.

2. Registreer herinneringen

Elke dag maken we talloze foto's met onze mobiele telefoons, waar we meestal nooit meer naar kijken. Is dat beter? Natuurlijk, koop aan het begin van de maand een wegwerpcamera en neem deze waar mogelijk mee. Omdat de film beperkt is, moet je goed nadenken over welke momenten je wilt vastleggen. Wedden, je bent blij met alle kleine herinneringen terwijl je de ontwikkelde afbeeldingen ophaalt?

3. Pimp je water

Zuiver water is te saai voor jou? Dat kan veranderen! Met een beetje fruit of groenten kun je gemakkelijk je water pimpen. Probeer limoenen, bevroren bosbessen, plakjes komkommer of verse munt. Dit geeft het water niet alleen een heerlijke, frisse smaak, maar biedt ook vitamines en mineralen.

4. Exotisme op de plaat

Pizza bij de Italiaan, sushi bij de Japanners - we houden van, en we bestellen te vaak! We vergeten gemakkelijk de culinaire diversiteit van de wereld. Durf iets exotisch te proberen deze maand: bestel bij de Koreaanse Bibimbap (foto), probeer de Russische Pierogi of snack een paar chips van de Afrikaanse weegbree (snijd in plakjes van 1 cm, bak op 200 graden gedurende 50 minuten).

5 mei wandelen

Velen beginnen de dag van het werk met de dans in mei en laten het eindigen met een ontspannen wandeling. Hoewel plezier belangrijker is dan het sportieve aspect, kan een langere tour een hoop calorieën verbranden. Zelfs een eenvoudige wandeling van twee uur zonder klimmen doodt zoveel calorieën als 75 minuten joggen. Dus waar wacht je nog op? Dus trek je wandelschoenen aan op 1 mei of de volgende weekenden, pak een rugzak met snacks en maak een uitstapje naar het platteland. Zodat u volledig kunt ontspannen in de natuur, blijft de smartphone thuis.