Gewichtsverlies: vijf kilo weg - voor altijd!

Met True Fitness Blog op het gewenste gewicht: veel paden leiden naar het doel - zoals blijkt uit de succesverhalen van onze lezers. Plus tien tips van experts tegen de kilo's.

Verlies 5 pond in slechts 2 weken

Een leven zonder snoepjes? De 33-jarige Sonja Fischer kon zich dat gewoon niet voorstellen. Daarom was een dieet dat dat verbiedt voor haar ondenkbaar. En omdat ze al zoveel tevergeefs had geprobeerd, stond ze op het punt het gevecht om haar ideale karakter eindelijk op te geven. Totdat ze op een dag met het perfecte model voor haar kwam: het scoresysteem van Weight Watchers maakt het mogelijk om snoep op te nemen in het eigen dagplan en het flexibel in te delen volgens persoonlijke culinaire wensen.

Aan het eind van de dag is de caloriebalans goed, maar je hoeft je niet te houden aan starre en daarom vaak onrealistische recepten voor het recept. Sonja Fischer verloor een ongelooflijke 23 kilo in gewicht: ze had haar methode gevonden voor haar eigen "succesverhaal". Toch zijn het niet de zeer hoge tweecijferige waarden die de overgrote meerderheid van ons scheiden van de persoonlijke wensfiguur.

Alle succesverhalen zijn hier te vinden ...
De meestwillende Duitsers willen "slechts" over de afname van vijf kilo - dat was een FIT-FOR-FUN-enquête. Het moet gebeuren, denk je? Dat is het ook; Helaas, als u op zoek bent naar een patentremedie, kunnen we helaas niet mee doen.

Net zoals joggen niet de optimale sport is voor iedereen, kan niet iedereen op dezelfde manier afvallen. Veel factoren spelen een rol: de persoonlijke levensstijl, eetvoorkeuren, werk, of je kinderen hebt of niet, je metabolisme, sportgewoonten en, en, en.