afslanken sneller De zes beste afslankversnellers

In het dagelijks leven is het mogelijk om gewichtsverlies zonder vertraging te versnellen! Met deze eenvoudige trucs kun je calorieën besparen, deze zes gewichtsverliesversnellers laten je zien.

1. Espresso doodt kilo's

Drink een kopje espresso ongeveer een uur voor je training! Het zwarte goud maakt je niet alleen echt alert, maar de cafeïne stimuleert zowel de circulatie als het energieverbruik. Het resultaat: meer calorieën worden automatisch verbrand en uw prestaties nemen met maar liefst elf procent toe. Betekent: u kunt de volgende krachttraining iets zwaarder maken ...

2. Ontwennend in de ochtend

Omdat hij een groot effect heeft op het vetmetabolisme. De reden: de glycogeenvoorraden worden niet 's nachts aangevuld, daarom moet het lichaam' s ochtends energie halen uit de vetreserves.

3. Zwem in warm water

Eén studie toonde aan dat zwemmers na een training van 45 minuten 877 calorieën verbruiken in ongeveer 33 graden warm water in vergelijking met degenen die in koud water (20 graden) zwemmen.

4. bunker-koolhydraten

Degenen die meer fysiek actief zijn, hebben meer honger en eten meer. Dat resulteerde in een studie aan de universiteit van Harvard. De proefpersonen consumeerden na het sporten ongeveer 100 calorieën meer dan door de sport worden verbrand. U kunt dit effect vermijden als u in de eerste helft van de dag genoeg koolhydraten binnenkrijgt.

5. Tik op de smaakpapillen

Het doordringende capsaïcine, dat te vinden is in chili, verhoogt op korte termijn de warmteproductie in het lichaam met maximaal 25 procent (vergelijkbaar met sport). In combinatie met Sport geeft de pittige pod een extra kick voor minder kilo's.

6. Slanke cursus

De lieve collega's bellen of verzenden geen mails, maar komen persoonlijk langs.

Train nu gratis met LeaLight

Zweterige trainingen, topfit voer, motivatie zonder einde - LeaLight opent een nieuwe deur naar de wereld van fitness. Train nu gratis en laat Lea je keer op keer inspireren. Klik hier voor meer informatie ...