Victoria's Secrets nieuwe Angel Fitnesstipps van Gigi Hadid

Turbo-workouts: om er perfect en sexy uit te zien in 's werelds meest beroemde lingerieshow, zette nieuwkomer Gigi Hadid een streng sportprogramma op.

Victoria's Secret, Model Fitness, Gigi Hadid, Fitness, Clean Eating

De lingerie-modeshow van Victoria's Secret zorgt elk jaar voor beroering. Voor de modellen, die over de catwalk mogen stappen die is versierd met de mooiste lingerie en met engelenvleugels, is deelname eraan gelijk aan een ridderorde. De schoonheden hebben echter niet zoveel kleding, die eventuele onvolkomenheden kan verbergen. Een perfect lichaam is een must - dat maakt nieuwkomers zoals dit jaar voor de eerste keer Gigi Hadid nerveus.

Gigi's bootcamp voor de engelprestaties

De 20-jarige Amerikaan, die haar schoonheid te danken heeft aan een Nederlandse moeder en een Palestijnse vader, had geen gemakkelijke tijd in de modellenindustrie: ze moest keer op keer horen dat ze te dik was! Twice weigerde het lingerielabel dus zelfs uit. Maar als het ooit heeft gestemd, is het niets meer te zien vandaag, en met hun opname in de illustere ploeg van Victoria's Secret Angel straft Gigi haar leugens over critici. Om haar vleugels te eren, trainde ze 'hoe gek', zoals uit haar omgeving te horen was. "Vorig jaar werkte niet, maar alles gebeurt met een reden en de timing voelt nu, " Gigi vertelde de site 'Refinery 29' en onthulde dat ze het leuk vond om het twee of zelfs drie keer per dag te doen trein. Voor de dag vóór de show boekte ze een cryotherapie sessie - haar lichaam werd gedurende drie minuten afgekoeld tot 106 graden Celsius. Dit zou de bloedsomloop moeten stimuleren, spierblessures genezen en - niet verrassend - een echte energieboost geven.

Gigi Hadid baant zich een weg naar de top

In de opwinding voor de show had Gigi het moeilijk genoeg gevonden om voldoende te slapen, en ze zette ook tijdens het eten op de rem zodat ze niet opnieuw naar dwaze bochten hoefde te luisteren. Om haar opwinding te verwerken, stoeide het model, dat vroeger van volleyballen hield, in de boksring: in de Gotham Gym in New York trainde ze met bokshandschoenen en bokstrainer - natuurlijk alleen op het gebied van fitness en behendigheid, minder om Rob Piela te coachen om ko te verslaan!

Voordat hij ze laat springen, want "er is niets beters om slanke benen te krijgen",

zoals Piela benadrukte. Na het boksen eindigt de training met een op ballet geïnspireerde workout. Overigens hielp de laatste ook actrice Natalie Portman om zich voor te bereiden op haar ballerina rol in 'Black Swan'. Overigens vertrouwt Gigi Hadid op schoon eten voor voeding - maar "om haar gedachten niet te verliezen", geeft ze af en toe een kleine zonde. Gezonde sappen en smoothies staan ​​ook op het menu, evenals salades, gestoomde groenten en mager vlees. Maar zo nu en dan moet er iets oprechts zijn: "Voor burgers en patat word ik zwak", bekende het model.