Monica Bellucci Dus de Italianen blijven slank

Monica Bellucci inspireert - ondanks haar liefde voor Pastareichen Italiaanse keuken en zelfs met 51 jaar nog steeds - met haar droomachtige figuur. Hoe gaat ze dat aan?

Italiaanse vrouwen staan ​​wereldwijd bekend om hun goede uiterlijk en prachtige lichamen. Ze inspireren met hun vrouwelijke silhouetten en rondingen, die precies zijn waar ze thuishoren. Bij Pizza, Pasta & Co. dat misschien moeilijk te begrijpen lijkt, staan ​​deze gerechten niet echt bekend als caloriearm. Dus hoe houden mooie Italiaanse vrouwen, zoals actrice Monica Bellucci, slank?

Monica Bellucci blijft ontspannen

Het belangrijkste schoonheidsgeheim van Monica Bellucci is haar ontspannen levenshouding: de Leinwandbeauty kan niet gek gemaakt worden door de dunheid van afvallen en neemt gewillig haar vrouwelijke rondingen in de plaats.

"Ik ben een vrouw en ik heb bochten, als je van nature dun bent, is dat prima, maar als je mollig bent, zou je niet van aard moeten veranderen, "

geciteerd 'woman.at' de Italiaan.

monica bellucci is dol op yoga en zwemmen

Ook in de sportschool ontmoet je Monica nauwelijks, volgens hun eigen verklaring is ze daar veel te lui voor. Niettemin besteedt de canvas-gratie vanzelfsprekend aandacht aan regelmatig sporten: "Natuurlijk probeer ik gezond te eten en yoga te doen, vooral na de geboorte van mijn kinderen, maar dat is niet waarom ik zo gestrest ben." In een eerder interview op 'diatderstars.com' onthulde de moeder van twee ook dat ze gedurende 45 minuten veertien dagen per week gaat zwemmen om fit te blijven.

Gezond eten - zonder beperkingen

De mooie brunette kan niet worden gestrest door strikte voedingsplannen of diëten. Monica besteedt aandacht aan haar dieet, maar niet te extreem: de actrice eet goed en gezond, maar verbiedt niets. Een afstand van haar favoriete voedsel is voor haar niet mogelijk: "Ik ben dol op chocolade en noedels."

Monica Bellucci: Dieet in het Italiaans

Er zijn ook enkele andere tradities van de Italiaanse keuken die Monica Bellucci, evenals veel van haar landgenoten volgen - en die haar helpen slank te blijven.

  • Het Italiaanse ontbijt wordt traditioneel geserveerd met zoete gebakjes: brioche, koekjes of cornetto (een speciale croissant die vaak gevuld is met vanillecrème) is misschien niet het gezondste ontbijt, maar: diegenen die de dag met verboden beginnen zijn gestrest lichaam. Betekent om met mate te genieten in plaats van de rest van de dag te martelen. En wat dacht u van een Italiaans ontbijt zonder een beetje "Dolce Vita" ?!
  • Tijdens de lunch, in plaats van een salade, gaan we rechtstreeks door met pasta . Dit is echter niet zozeer te boeken, want de Italianen consumeren ze niet met romige sauzen, maar met tomaten, olie, knoflook en tonijn. Bovendien vult pasta zich lang en duurt het gemakkelijk tot de avond ervoor.
  • Na het eten is er altijd een espresso : de aanwezige cafeïne stimuleert het verbranden van vet en brengt het metabolisme op gang. Cappuccino of latte macchiato met zijn heerlijke melkschuim wordt hier afgezworen.

(Bron: Cover Media )