Cichorei Dag 8: Belgisch bezoek aan de Duitse keuken

Radijs, cichorei, paprika's, prei - wij zullen u laten zien hoe u het meeste kunt halen uit allerlei groenten met de gerechten van vandaag. Gezond en verfijnd!

Witloof vindt zijn oorsprong in België, waar het traditioneel wordt gestoomd. Met zijn lichtzure noot geeft het elk gerecht een opvallende noot. De ingesloten roerdomp Intybin helpt vooral goed bij de vertering van zwaar conventioneel voedsel en stimuleert de stofwisseling. De hedendaagse witlofsalade is een combinatie van goede huisgemaakte gerechten met een vleugje Indiase flair. Probeer het.
ontbijt
hamsandwich
1 Fitness Toast Rye (van Mestemacher)
4 TL Ajwar
50 g gekookte ham
5 radijsjes
2 el bieslookrolletjes
Rooster het brood, bestrijk met Ajwar. Bedek met ham, plakjes radijs en bieslook.
lunch
Witlofsla met Harzer-kaas en Naan-brood
1 uiteinde van witloof
½ kleine rode ui
½ groene peper
5 physalis
½ pak Harzer-kaas
1 tl granulaire mosterd
1 theelepel lichte azijn
2 eetlepels raapzaadolie
2 eetlepels appelsap
Zout, peper
1 klein Naan-brood
Verwijder het witloof (verwijder de steel) en snijd de ui in kleine stukjes. Maak de paprika's schoon en snij in reepjes. Activeer en halveer physalis, snijd de kaas. Serveer alles op een bord. Klop de ingrediënten voor de dressing en 2 eetlepels water. Geef de salade. Roosteer brood en eet.
diner
Zoete aardappelsoep met prei en yoghurt
1 zoete aardappel (ongeveer 200 g)
1 kleine preistok
1 theelepel olijfolie
250 ml plantaardige bouillon
Zout, peper
2 eetlepels schapenmelkyoghurt
Schil de zoete aardappel en snijd in stukjes. Reinig prei en snij in ringen. Verhit olie. Bak de zoete aardappel en prei gedurende 3 minuten terwijl u roert. Haal wat prei uit voor decoratie. Giet bouillon,
kook en kook afgedekt gedurende ongeveer 10 minuten. Laat iets afkoelen, pureer en breng op smaak. Plaats in een schaal, met de resterende prei en
Schik yoghurt. Maal peper erover.

ontspanning Tips

Een geweldige manier om ontspanning, spieropbouw en flexibiliteit te combineren, is YOGA. Beste in de zorg van een ervaren leraar. Top als dieetbegeleiding: Kundalini Yoga. Het helpt om te volharden, te focussen en beter om te gaan met alledaagse stress.

Het dieetplan van 10 dagen

Dit is de volgende dag!
Hoe het werkt: terug naar het artikel