Vet verbranden Vet verbranden als de profs

Maximaliseer vetverbranding. Er zijn veel manieren om vet te verbranden. We laten u zien wat belangrijk is om maximale effecten te krijgen.

Photo Gallery

Of het nu als atleet is, op de voedselreling of slim aan de kant in het dagelijks leven: iedereen dipt anders. Onze tricks helpen je om vet heel effectief te doden.

Het beste nieuws vooraf: het is niet waar dat vetverbranding voor gewichtsverlies pas na een half uur van training begint. Zelfs op lagere niveaus gebruikt het lichaam vetten als een energiebron vanaf het begin. Er zijn echter trucjes die u kunt gebruiken om de vetverbranding te verhogen en het gewichtsverlieseffect van vetverbranding te verhogen.

Hoe bereik ik een maximale vetverbranding?

Achim Sam, voedingsdeskundige

Let op: een hoge vetverbranding alleen is geen garantie voor gewichtsverlies!

Helaas betekent een hoge vetverbranding niet automatisch minder lichaamsvet en minder kilo's op de weegschaal - het komt erop neer dat je alleen maar gewicht verliest als je minder calorieën eet dan je consumeert. En dat over een langere tijdsperiode. Voed de calorieën die je in de training hebt opgeslagen niet twee- of driemaal - anders ga je snel het vetverbrandende effect vernietigen. En vergeet niet voldoende te drinken (minimaal 2, 5 liter / dag, bij voorkeur gebotteld water). Bij uitdroging zijn de gehele metabole processen slechts zeer traag - zelfs het vetmetabolisme! Bovendien neemt uw energieverbruik met maximaal 100 calorieën toe als u minstens twee liter water per dag drinkt. En het hongergevoel wordt onderdrukt.

SNEL VERWIJDEREN, MAAR HOE? MET INTERVALLEN!

Als je tijdens je training de vetverbranding wilt vergroten, neem je vaak een korte sprint. Omdat Canadese wetenschappers hebben gevonden dat de vetverbranding tijdens een intervaltraining 36 procent hoger is dan bij een constant matig duurprogramma. De proefpersonen fietsten drie keer per week gedurende één uur elk, vier zware minuten werden gevolgd door twee losse, tien keer. Bovendien is het totale energieverbruik bij lage intensiteiten aanzienlijk lager dan bij hogere inspanningen. Een auto die snel rijdt, verbruikt ook meer brandstof.

Train gratis met LeaLight

Zweterige trainingen, topfit voer, motivatie zonder einde - LeaLight opent een nieuwe deur naar de wereld van fitness. Train nu gratis en laat Lea je keer op keer inspireren. Klik hier en leer meer

Voedsel: koolhydraten vertragen het verbranden van vet

Terwijl sporters veel koolhydraten nodig hebben om productief te blijven, moeten mensen die willen afvallen liever pasta en co vermijden. Omdat elke inname van koolhydraten geblokkeerd door de insulineafgifte onmiddellijk het vetmetabolisme proces. Vooral bij intensievere langere eenheden of intervaltraining werkt de vetverbranding op volle snelheid - nu kan de taptechnologie het best worden gehaald uit het grote aanbod van de vetafzettingen in het lichaam. Dus als je een hoge en onverstoorde vetverbranding wilt bereiken, pas dan het dieet aan in de twee uur vóór en tijdens de training en vermijd in deze fasen koolhydraten (bijv. Snoepjes, frisdranken, zetmeelsupplementen zoals aardappelen of pasta). Train na het trainen ook het koolhydraatgedeelte en neem meer eiwitten op (bijvoorbeeld mager vlees, ongezoete zuivel en vis).

Onze fat-way conclusie:

Als je snel wilt afvallen en je figuur wilt verbeteren, dan is alleen de volgende strategie nuttig: meer bewegen (met tussenpozen), veel drinken, minder calorieën en meer eiwitten (zie eiwitdieet) in plaats van koolhydraten! Bovendien kan onze caloriecalculator u ook helpen ...

De 10 beste vetverbranders

Eenvoudig en gratis downloaden

Bestel nieuwsbrief

Bestel hier onze gratis nieuwsbrief en ervaring altijd de nieuwste en belangrijkste uit de gamma's sport, fitness, gezonde voeding en nog veel meer - we verheugen ons op jou!

Abonneer u op de nieuwsbrief

Meer over vetverbranding

De grootste leugens over kilo's en kilo's - Dit artikel zal je helpen om een ​​van de belangrijkste cijfervragen te beantwoorden: ben ik echt dik? Als je je lichaam in vorm wilt krijgen, maar weinig tijd hebt voor langdurige dieetprogramma's, lees dan ons artikel Afvallen snel. Het nieuwe dieet is gezond, wetenschappelijk bewezen en gaat het gevreesde jojo-effect tegen - met maximaal vetverlies!

Wissel e-mail adres in voor afslankrecepten