Ondanks alle tegenslagen vecht Lissi terug naar de dagelijkse routine van de sport

Het jaar 2018 begint met veel obstakels voor Lissi, maar tijdens de Spartaanse race likt ze bloed: met sport en gezonde voeding zou het nu bergopwaarts moeten gaan.

Mijn jaar 2017 is nog niet zo goed geëindigd en het nieuwe jaar is niet zo goed gegaan. Een gebroken teen, weer ziek worden en dan nog een navelbreuk. Ik weet het, er zijn veel ergere dingen en problemen, maar voor mij was het en is het al moeilijk, omdat ik dus herhaaldelijk "teruggetrokken" ben van mijn sportactiviteiten. En dat is echt moeilijk voor mij. Ik heb een tweeling op de leeftijd van iets minder dan drie en ik hou zo veel van ze - ze zijn echt vermoeiend en ik moet en hou van mijn atletische evenwicht.
Normaal gesproken (als er in de tussentijd niets gebeurt) ben ik minstens vier keer per week actief. Spinnen, heet ijzer, mijn geliefde stap, waar ik echt kan loslaten, lichaamsstyling, rennen en wat anders niet is. En de Stairmaster in het cardioruimte is ook een van mijn favoriete apparaten. Maar ik sta open voor alles en probeer het altijd opnieuw en nieuw en gelukkig soms gek. Dit alles is alleen mogelijk omdat mijn man en mijn familie me erg steunen (mijn man lijdt momenteel ook aan mij, want zonder mijn sport ben ik niet in zo'n goede bui).

Vorig jaar heb ik mijn eerste halve marathon onder de knie en dit jaar passeerde ik mijn eerste Spartaanse race. Wat kan ik zeggen, ik heb bloed gelikt en zou intensiever willen omgaan met het onderwerp sport en, bovenal, voeding. Hiervoor heb ik al de eerste stap gezet en zorgen voor kaartjes voor de World Fitness Day. Ik zal op 13.7 zijn. Vlieg om 6 uur naar Frankfurt en verblijf tot zondag. Ik kijk er zo naar uit!
Als je meer wilt weten over mij en mijn pad, bekijk dan mijn Instagram-profiel.